Chudy Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Mam problem siec działa mi bardzo powoli.Mam router i dwa komputery z windowsem XP.Komputery normalnie sie widzą w sieci,ale gdy np. udostępnie z jednego komputera film i na drugim chce ten film ściągnąć to musze czekac około 30 min az ściagnie mi film.Kiedyś miałem 2 min i film juz był na dysku.Czy to moze byc wina routera,,,??? czy moze kabli?? Pomozecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Zrestartowałeś router? Zrestartowałeś router? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 tak i nadal to samo ?? inne pomysły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...