Escaper Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ludzie mamy taki super mega problem- robimy prezentacje w PowerPoincie o WC na infe :lol: :lol: :wink: Oczywiście wszystko ładnie zerrznięte z FAQw i artów. Ale zwarzając na wybitną głupote naszej baby od infy trza tak wszystko łopatologicznie wytumaczyć że to szok. I niech ktoś będzie mądry i mi wytłumaczy co to jest raditor :P Bez kitu no- kto to tak wytłumaczy żeby nawet największy lamer sqmał o co biega :wink: Jak mozecie to pomóżcie znaleść jakieś fajne ruchome gify albo inne bajery związane z WC:) Będziemy niesamowicie mega super wdzięczni za waszą pomoc..... :) POZDR..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ehhh... Totalna łatwizna. Wysil się chociaż na to 6. Ja musiałem jakieś fakerskie programy pisać żeby 5 dostać a ty chcesz wszystko od tak, jak na tacy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ja psialem cos takiego na 6 w 2 kalsie gim, ale ci nei dam ;p teraz msuze napsiac 15 stron o sieciach, tj omowic protokoly itp :< blah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ehhh... Totalna łatwizna. Wysil się chociaż na to 6. Ja musiałem jakieś fakerskie programy pisać żeby 5 dostać a ty chcesz wszystko od tak, jak na tacy? My to robimy nei na 6 na koniec tylko po prostu na jedną ocene :) Zeby mieć 6 na koniec trza zrobic stronke i to dobrą :P Jak możecie to pomóżcie, plisssssszzz..... Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ja psialem cos takiego na 6 w 2 kalsie gim, ale ci nei dam ;p teraz msuze napsiac 15 stron o sieciach, tj omowic protokoly itp :< blah Daaaaajjjjjj........ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Kurde sam se zrob :]. ja kiedys chcialem zeby ktos mi pomogl w napisaniu formuly w excelu to nikt mi nie pomogl. A teraz mam badziewiastego pascala i pisze nedzne programy do obliczania Silni :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 w power pointcie ?? ---przezytex ... choc swish tez nim jest to postarajcie sie choc w nim cos zlozyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Hehe :) 6 na semestr, bedzie 6 na koniec roku :) Wszystko za zrobienie stronki Magiczny Kraków która dostała sie do finalu konkursu wojewodzkiego ( 10 stron z małopolski ) a to wszystko w 3 klasie gimnazjum 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...