zbu14 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Ten zasilacz wystarczy do Geforce 8600GT lub Radka Hd 2600Xt nie wiem jeszcze jaka wybrac ale na zasilacz juz sie zdecydowalem http://allegro.pl/item468842235_nowy...w_p9002_1.html czy moze ten http://allegro.pl/item474641885_nowy_zasil...ktywne_pfc.html ps.mam klawe podswietlana i podkladke tez wiec chialbym aby one swiecily bo dzis gdy mam 300W to podkladka nie dziala a czy z tym bedzie inaczej? jak macie propozycje na jakis inny to zakres cenowy to 120 lacznie z przesylka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) na poczatek napisz jakiej firmy masz obecnie zasilacz i inne podzespoly komputera to moze sie znajdzie lepszy zasilacz a jestes pewny ze podkladka nie dziala z powodu zasilacza? podlaczana pewnie na usb a skoro napiecia w usb nie ma znaczy ze jest cos nie tak i nie wydaje mi sie zeby to byla wina zasilacza... nawet jesli to jakis "zasilaczopodobny produkt wysokiego ryzyka" i kwalifikuje sie do kategorii "wyrzuc do kosza i kup se inny" :D edit: co do grafiki to stawiam na 8600gt ale tylko na pamieciach ddr3 Edytowane 9 Listopada 2008 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbu14 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 na poczatek napisz jakiej firmy masz obecnie zasilacz i inne podzespoly komputera to moze sie znajdzie lepszy zasilacz a jestes pewny ze podkladka nie dziala z powodu zasilacza? podlaczana pewnie na usb a skoro napiecia w usb nie ma znaczy ze jest cos nie tak i nie wydaje mi sie zeby to byla wina zasilacza... edit: co do grafiki to stawiam na 8600gt ale tylko na pamieciach ddr3 zasilacz jakis Foxconn 300W Amd sempron 2800+ 64 bit [ w styczniu wymieniam] Geforce 7300Gs Ram 2gb DDR 2 MSI K8M890 podkladka przestala dzialac gdy podlaczylem klawe podswietlana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) ... podkladka przestala dzialac gdy podlaczylem klawe podswietlana a jak odlaczysz klawe i wszystko co masz podpiete do usb a podkladke pod inny port? moze sie poprostu zepsula;P a co do zasilacza to ja bym dolozyl kilka zl i kupil tego (sporo pozytywnych opini o nim widzialem) http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=6459 z przesylka wyjdzie 139zl (chyba ze jestes z krakowa to mozna odebrac lub znajdziesz taki w miejscowym sklepie) zasilacz ten byl by na przyszlosc bo wytrzyma mocnego dwurdzeniowca i mocna grafike a przy Twoim kompie nie bedzie obciazony = wentylator bedzie na minimalnych obrotach = bedzie cichy jak musi byc te max 120zl to moze sie cos tanszego znajdzie i lepiej zeby ktos sie o nim wypowiedzial albo ewentualnie polecil cos lepszego zeby nie bylo na mnie jak cos :D ale jak juz wspomnialem ludzie chwala sobie ten zasilacz... edit: moze przejdz sie po okolicznych sklepach (o ile jest to mozliwe) i popytaj jakie maja zasilacze;> tylko nie ufaj sprzedawcy bo wcisnie ci jakis zlom :D najlepiej spisz jakie maja modele+ceny i napisz tutaj :] Edytowane 9 Listopada 2008 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbu14 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 a jak odlaczysz klawe i wszystko co masz podpiete do usb a podkladke pod inny port? moze sie poprostu zepsula;P a co do zasilacza to ja bym dolozyl kilka zl i kupil tego (sporo pozytywnych opini o nim widzialem) http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=6459 z przesylka wyjdzie 139zl (chyba ze jestes z krakowa to mozna odebrac lub znajdziesz taki w miejscowym sklepie) zasilacz ten byl by na przyszlosc bo wytrzyma mocnego dwurdzeniowca i mocna grafike a przy Twoim kompie nie bedzie obciazony = wentylator bedzie na minimalnych obrotach = bedzie cichy jak musi byc te max 120zl to moze sie cos tanszego znajdzie i lepiej zeby ktos sie o nim wypowiedzial albo ewentualnie polecil cos lepszego zeby nie bylo na mnie jak cos :D ale jak juz wspomnialem ludzie chwala sobie ten zasilacz... edit: moze przejdz sie po okolicznych sklepach (o ile jest to mozliwe) i popytaj jakie maja zasilacze;> tylko nie ufaj sprzedawcy bo wcisnie ci jakis zlom :D najlepiej spisz jakie maja modele+ceny i napisz tutaj :] no jak dam rade to jutro po zwiedzam sklepy;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...