Skocz do zawartości
zbu14

Ten Zasilacz Wystarczy

Rekomendowane odpowiedzi

Ten zasilacz wystarczy do

Geforce 8600GT

lub Radka Hd 2600Xt

nie wiem jeszcze jaka wybrac ale na zasilacz juz sie zdecydowalem

http://allegro.pl/item468842235_nowy...w_p9002_1.html

czy moze ten

http://allegro.pl/item474641885_nowy_zasil...ktywne_pfc.html

ps.mam klawe podswietlana i podkladke tez wiec chialbym aby one swiecily bo dzis gdy mam 300W to podkladka nie dziala a czy z tym bedzie inaczej?

jak macie propozycje na jakis inny to zakres cenowy to 120 lacznie z przesylka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na poczatek napisz jakiej firmy masz obecnie zasilacz i inne podzespoly komputera to moze sie znajdzie lepszy zasilacz

a jestes pewny ze podkladka nie dziala z powodu zasilacza? podlaczana pewnie na usb a skoro napiecia w usb nie ma znaczy ze jest cos nie tak i nie wydaje mi sie zeby to byla wina zasilacza... nawet jesli to jakis "zasilaczopodobny produkt wysokiego ryzyka" i kwalifikuje sie do kategorii "wyrzuc do kosza i kup se inny" :D

edit: co do grafiki to stawiam na 8600gt ale tylko na pamieciach ddr3

Edytowane przez domban214

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na poczatek napisz jakiej firmy masz obecnie zasilacz i inne podzespoly komputera to moze sie znajdzie lepszy zasilacz

a jestes pewny ze podkladka nie dziala z powodu zasilacza? podlaczana pewnie na usb a skoro napiecia w usb nie ma znaczy ze jest cos nie tak i nie wydaje mi sie zeby to byla wina zasilacza...

edit: co do grafiki to stawiam na 8600gt ale tylko na pamieciach ddr3

zasilacz jakis Foxconn 300W

Amd sempron 2800+ 64 bit [ w styczniu wymieniam]

Geforce 7300Gs

Ram 2gb DDR 2

MSI K8M890

podkladka przestala dzialac gdy podlaczylem klawe podswietlana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

podkladka przestala dzialac gdy podlaczylem klawe podswietlana

a jak odlaczysz klawe i wszystko co masz podpiete do usb a podkladke pod inny port? moze sie poprostu zepsula;P

a co do zasilacza to ja bym dolozyl kilka zl i kupil tego (sporo pozytywnych opini o nim widzialem)

http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=6459 z przesylka wyjdzie 139zl (chyba ze jestes z krakowa to mozna odebrac lub znajdziesz taki w miejscowym sklepie)

zasilacz ten byl by na przyszlosc bo wytrzyma mocnego dwurdzeniowca i mocna grafike a przy Twoim kompie nie bedzie obciazony = wentylator bedzie na minimalnych obrotach = bedzie cichy

jak musi byc te max 120zl to moze sie cos tanszego znajdzie

i lepiej zeby ktos sie o nim wypowiedzial albo ewentualnie polecil cos lepszego zeby nie bylo na mnie jak cos :D ale jak juz wspomnialem ludzie chwala sobie ten zasilacz...

edit: moze przejdz sie po okolicznych sklepach (o ile jest to mozliwe) i popytaj jakie maja zasilacze;> tylko nie ufaj sprzedawcy bo wcisnie ci jakis zlom :D najlepiej spisz jakie maja modele+ceny i napisz tutaj :]

Edytowane przez domban214

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak odlaczysz klawe i wszystko co masz podpiete do usb a podkladke pod inny port? moze sie poprostu zepsula;P

a co do zasilacza to ja bym dolozyl kilka zl i kupil tego (sporo pozytywnych opini o nim widzialem)

http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=6459 z przesylka wyjdzie 139zl (chyba ze jestes z krakowa to mozna odebrac lub znajdziesz taki w miejscowym sklepie)

zasilacz ten byl by na przyszlosc bo wytrzyma mocnego dwurdzeniowca i mocna grafike a przy Twoim kompie nie bedzie obciazony = wentylator bedzie na minimalnych obrotach = bedzie cichy

jak musi byc te max 120zl to moze sie cos tanszego znajdzie

i lepiej zeby ktos sie o nim wypowiedzial albo ewentualnie polecil cos lepszego zeby nie bylo na mnie jak cos :D ale jak juz wspomnialem ludzie chwala sobie ten zasilacz...

edit: moze przejdz sie po okolicznych sklepach (o ile jest to mozliwe) i popytaj jakie maja zasilacze;> tylko nie ufaj sprzedawcy bo wcisnie ci jakis zlom :D najlepiej spisz jakie maja modele+ceny i napisz tutaj :]

no jak dam rade to jutro po zwiedzam sklepy;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi