szuwar1 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Witam w wszystkich! potrzebuje jakiejs odzywki na spalanie tluszczu i budowanie miesni (bardziej na rzezbe ), zalezy mi glownie na sporych i twardych miesniach B-) nie wiem co wybrac bo jest tego wszystkiego strasznie duzo (do ok 100zl) mam 17 lat 178cm wzrostu waga ok 78kg mam kaloryfer na brzuchu i grube nogi prosze zatem znajacych sie na zeczy o podawanie nazw produktow i jak je stosowac aha no i najwazniejsze to zeby jak skoncze cwiczenia zeby mi tam nic nie opadło... bede cwiczyl w domu (mam jakie takie warunki) hantelki, drazki itp.+ zwykle cwiczenia+6 wiedera sory ze nie pisze w temacie silownia, ale tam mi nie odpisuja;[ pozdrawiam! myslalem o HMB ale podobno nic nie daje :sad: Edytowane 9 Listopada 2008 przez szuwar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 www.sfd.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...