luk1999 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Ale ty masz zupełnie inną płytę, niż ta w temacie ;). A co do VIA VT1708, to faktycznie chyba jedne z najlepszych produkowanych integr - dużo lepsze niż ALC890 czy ALC888. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Pytanie do użytkowników, a bardziej do OC-erów ;) Jakie macie ustawienia w biosie? (chodzi mi o zakładkę z OC, ile papu na cpu, nb, ile ht, itp.) Oczywiście z jakim procem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 1,45V (max....) proc jak w sigu poleciał na 3,4GHz, na systemie dobiłem jeszcze do 3,5GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 no kurcze mi tak nie chce iść ;) Max to 31??mhz 1,4v ale jest niestabilny w windzie. Nie wiem czy podniesienie v na nb coś da ale wydaje mi się że to wina zasiłki. Jadę na MC 350 który ma już ze 4 i pół roku. Zasila 4x1GB ram, 2 dyski, hd 3850 i chyba mu brakuje mocy. Ale to moje spostrzeżenie, chyba że coś zwaliłem z HT ale zjechałem do 800mhz więc luz, i nie wiem o co biega :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Ok mam tą mobo już z pół roku all fajnie ogólnie, czasem cewki popiszczały w biosie czy przy jakimś loadingu ale ogólnie wszystko śmigało super, Crysis, Sacred 2, Mass Effect etc. i śmiga dalej, za to jak odpalę Diablo 2 to cewki zaczynają tak piszczeć że po 5 minutach można się zabić. Czemu tylko przy D2? Da się coś z tym zrobić? Bo oszaleje niedługo... Edytowane 4 Czerwca 2009 przez Ralfo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 A po czym wnosisz że to płyta? Bo bardzo prawdopodobne że grafa, jak masz kilkaset FPS, a tyle w Diablo pewnie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 A po czym wnosisz że to płyta? Bo bardzo prawdopodobne że grafa, jak masz kilkaset FPS, a tyle w Diablo pewnie jest. Bo płyta piszczała a grafa nigdy nie? Bo dźwięk jest taki sam ech? No przyznam że pewności nie mam 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katohaikara Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Witam, nie moge znalezc na plycie glownej pinu do GND a mam sporo kabelkow pod ta nazwa. Wie ktos moze czy jest to zlacze na plycie glownej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 odświeżam hooopaki :) (nie ma co tworzyć śmietnika) Na stronie jest lista proców które ta płyta łyka, ale się zastanawiam jak stara jest ta lista i czy np. przyjmie na swe "łono" :) phenoma II 960?? Może da ktoś coś znać pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...