Gość Soker Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Witam mam gre Age Of Mythology która zreszta jest bardzo fajna ale brakuje mi w niej no właśnie czego : NAKLADKI PL czy ktos sie z taką nie spotkał ?? jesli tak prosze o kontakt GG# 3668652 lub maila soker@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Witam mam gre Age Of Mythology która zreszta jest bardzo fajna ale brakuje mi w niej no właśnie czego : NAKLADKI PL czy ktos sie z taką nie spotkał ?? jesli tak prosze o kontakt GG# 3668652 lub maila soker@op.plnie ma czegos takiego gra jest wylacznie po angielsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 szkoda ;((((((((( ejhhhhhhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Nawiasem mówiąc, całkiem niezła gierca. Ale i tak nie przebije pierwszej części ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 prosze o zamkniecie topicu wszystko juz zostalo wyjasnione ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Tak to wątpie że ktoś się z takim pathem spotkał :) Zrób sobie własną łatke to będziesz miał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 heheh :) juz mnie bierze tzn juz mam prawie 50% nakladki:P (ZART) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Witam,mam problem.Otórz mam grę AoM i chcę się z kuzynem pograć w lanie.Widzimy sie normalnie w sieci i jak daję ja albo on na host game to jest tylko napis connecting i [gluteus maximus].Ale w grze widzimy się normalnie ,tylko połączyć się nie możemy.Jeśli ktoś wie co jest to bardzo prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 moze jakis patch ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Hmm,nie wiem,obaj mamy wersję 1.0 ale gra oryginalna oczywiście.Więc nie wiem co jeszcze można zrobić. :) Mamy jedną wersję gry więc nie wiem czy to może to być..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...