Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Siema. Mam taki dosc D U Z Y problem... znajoma dala mi kompa calego zasyfionego, dokladniej: Dell Inspiron 1525 ktorego kupila w pakiecie z Orange free... wszystko fajnie pieknie gdyby nie to ze ten net dziala gdzie chce i jak chce... ale nie o tym chcialem pisac... jako ze komputer byl ostro zawirusowany strzelilem formata... zainstalowalem viste, sterowniki i..... patrze nie ma nigdzie sterownikow do wbudowanego modemu w ktorego wklada sie karte sim: globetrotter hsdpa modem (tak jest w menadzerze urzadzen)... i teraz pytanie za mylyon punktow... skad to wziac?! Soft do zarzadzania polaczeniem ze strony orange nie zawiera sterownikow do tego... instalowalem takze sterowniki z innych laptopow (kilka razy dzialalo na innych modelach) a dokladniej instalatory o nazwach: sp36155.exe, sp33748.exe i tez nic... jakies pomysly? Jest tu dane 20 plyt w czym 5 jest nazwanych Bootable Recovery Disk Orange... fajnie... sprawdzilem i czas przywracania tego wyskoczyl mi 2 h... i po godzinie czas rosl.. nie widzi mi sie wstawac w nocy i zmieniac plyt by postawic na tym syfie system... prosze o pomoc bo nie mam pojecia co z tym zrobic... EDIT: MAM!! po 5H szukania mam!!! jak by ktos szukal http://rs94.rapidshare.com/files/81137052/...0_18-signed.zip Edytowane 9 Listopada 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...