diefek Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 witam prosilbym was o pommoc w wyborze monitora lcd , gdyz teraz mam metlik w glowie i sam nie wiem co mam wybrac, raczej chyba wolalbym 20 cali, zastanawialem sie na samsungiem t200, tak jak napisalem dysponuje kwota 700zl +/- 50 zl bedzie monitor uzywany do ogladanai filmow, grania np counter-strike, prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Do 700zł kupisz 22' LG W2252TQ-PF. Edytowane 10 Listopada 2008 przez Quintrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelsox Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Za ta kasę proponował bym LG W2252V tak samo dobry jak W2252TQ ale dodatkowo ma jeszcze hdmi a to w przyszłosci może Ci sie przydać. W kwocie się zmieścisz i dodatkowo najlepsza gwarancja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Kilka podobnych tematów już było :) Jak dla mnie IIYAMA E2207 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 http://www.allegro.pl/item476787137_samsun..._1_2ms_dvi.html A co powiecie właśnie na tego samsunga? Jak wypada na tle LG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 LG W2252V-PF będzie najlepszym wyborem z tych wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamusial Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Kupiłem kilka tygodni temu dwa LG W2252TQ-PF, zresztą po lekturze kilku forów... Obraz, design itd itp spoko. Wady: Paluchy zostają na plastiku... (pikuś) Trochę widać świetlówki przy ciemnych kolorach, ale idzie przeżyć. Największą wadą, jest to, że jeden (tylko jeden) z monitorów piszczy przy ustawieniu jasności poniżej 100 (drugi nie ma takiej dolegliwości). Jak masz farta to trafisz na nie piszczący :) Właśnie zamierzam kupić kolejne 3 monitory i znowu, po lekturach forów, pewnie zdecyduję się również na LG, ale na W2284F-PF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 A czy to piszczenie jest powodem do reklamacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Benq 2200HDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Benq 2200HDA Moze cos wiecej na ten temat... ?? Ja mam 2x NEC 22WV. Nie jest zly... za ta cene niezly... wkurza nie rowne podswietlenie matrycy.... znaczy wkurzalo na poczatku. EDIT: Temat o benq, moze kupie :) http://forum.purepc.pl/Monitory-f57/Benq-E...amp;hl=E2200HDA Edytowane 15 Listopada 2008 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Moim zdaniem brak DVI przy czymś takim, to szczyt bezczelności... LG W2252V-PF ma DVI i HDMI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamusial Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 A czy to piszczenie jest powodem do reklamacji? z tego co czytałem, to nie. Ogólnie nie chce mi się z tym bawić, bo monitor przeznaczę do pomieszczenia gdzie jest hałas, a sam wezmę inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikegru13 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 mam pytanie jaki najlepszy monitor mogę kupić za 300 zł??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 ja tam moge polecic LG 2343t...własnie niedawno wrócił z wymiany z serwisu(1 wypalony subpix) i musze powtórzyć - to porządny monitorek, warty swej ceny...po wyregulowaniu oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...