Skocz do zawartości
diefek

Tani Dobry Monitor Do Gier, Filmow

Rekomendowane odpowiedzi

witam

prosilbym was o pommoc w wyborze monitora lcd , gdyz teraz mam metlik w glowie i sam nie wiem co mam wybrac, raczej chyba wolalbym 20 cali, zastanawialem sie na samsungiem t200,

tak jak napisalem dysponuje kwota 700zl +/- 50 zl

bedzie monitor uzywany do ogladanai filmow, grania np counter-strike,

prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem kilka tygodni temu dwa LG W2252TQ-PF, zresztą po lekturze kilku forów... Obraz, design itd itp spoko.

Wady:

Paluchy zostają na plastiku... (pikuś)

Trochę widać świetlówki przy ciemnych kolorach, ale idzie przeżyć.

Największą wadą, jest to, że jeden (tylko jeden) z monitorów piszczy przy ustawieniu jasności poniżej 100 (drugi nie ma takiej dolegliwości). Jak masz farta to trafisz na nie piszczący :)

Właśnie zamierzam kupić kolejne 3 monitory i znowu, po lekturach forów, pewnie zdecyduję się również na LG, ale na W2284F-PF.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Benq 2200HDA

Moze cos wiecej na ten temat... ??

Ja mam 2x NEC 22WV. Nie jest zly... za ta cene niezly... wkurza nie rowne podswietlenie matrycy.... znaczy wkurzalo na poczatku.

EDIT: Temat o benq, moze kupie :) http://forum.purepc.pl/Monitory-f57/Benq-E...amp;hl=E2200HDA

Edytowane przez sbchp250

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi