Arczi Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam, czeka mnie remont pokoju, a razem z nim pewnie zmiana telewizora. Pokój mam nieduży, także większe TV odpadają. Obecnie mam jakiegoś tam starego Philipsa 15 calowego z wypukłym kineskopem :rolleyes: Na zakup nowego telewizora LCD chciałem przeznaczyć maxymalnie 800zł i chciałem się dowiedzieć, czy do tej kwoty jest w ogóle sens kupowania, czy może lepiej pozostać przy tym obecnym. Nie zależy mi tam na żadnych efektach specjalnych itp. Ma być poprostu normalny TV, z telegazetą :razz: . Oto co wpadło mi w oko: http://www.ceneo.pl/1380045. Jak myślicie, warte zakupu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gem83 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Jeżeli dobrze pamiętam to za około 900-1000zł kupiz Funai 19-20" i wystarczy w zupełności. Jednak przed zakupem udaj się do sklepu by popatrzeć sobie na obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 W tej cenie szukaj LG M228WA/WD-BZ. Są to monitory komputerowe, więc pod komputer będą świetne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Funai lt6-m19wb lub jeśli dołożysz stówkę lt6-m22b mimo małej powierzchni, mają relatywnie dużą rozdzielczość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Miguel, tyle że ja nie chce pod komputer nic podpinać. Chce mieć zwykły telewizor LCD, który nie ma nic wspólnego z kompem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Ten LG doskonale służy jako telewizor - również bez podpinania do komputera. A kto wie, czy w przyszłości się to nie przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 na TN i doskonale? może jak będziesz oglądał na wprost to ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 W moim pomieszczeniu jest jak znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...