kanykilo Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam Problem polega na tym ze w momencie gdy chce skopiowac jakies dane z plyty na komputer komputer zaczyna mulić. Byłoby to w jakims stopniu zrozumiale gdyby skonczylo sie to wraz z kopiowaniem. Tymczasem nawet jesli juz skonczy kopiowac chodzi jakby mial 100Mhz. Zaznaczenie myszka kwadratu na pulpicie trwa 10 sekund. Gdy uruchomie okno menedzera zadan windowsa widze ze proces explorer.exe zabiera mi 50% procka a system.exe 25%. ogolnie zuzycie procesora waha sie od 78 - 85% i nic nie jestem w stanie z tym zrobic dopoki nie zrestartuje kompa. Problem ten zauwazylem dopiero wczoraj. Dla informacji podam iz procka mam e8300 czyli 2 rdzeniowy, win XP sp3, do tego robie na vista inspirat 2.0 prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 dyski sa w trybie pio kuknij w tdtune Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...