Gość mako222 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam. Dzisiaj nabyłem celeronka d 420. Jego nominalne taktowanie wynosi 1,6. Udało mi się podkręcić do 3,2 zmieniając tylko fsb do 400. Jeśli dam wyżej to komp nie wstaje. Dodam ze mam najnowszy bios do płyty głownej. Wydaje mi się ze to jest fsb wall ale czy na pewno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinek Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Może głupie pytanie... Zwiększałeś napięcie?? FSB Wall szuka się zawsze na najniższym możliwym mnożniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Te procki mają walla w tej granicy... Nic nie poradzisz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mako222 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Te procki mają walla w tej granicy... Nic nie poradzisz ;] Szkoda bo tak ładnie sie wkręcał;/ Napięcie nic nie pomogło, próbowałem też innego fsb tzn. od 400 do 500 i nic;/ 3,2 to chyba niezły wynik:P Edytowane 10 Listopada 2008 przez mako222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...