PCHaCkiN Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam, Mam dziwny problem i nie potrafie sobie z nim poradzić. Mianowicie mam 3 dyski kazdy z nich posiada po jednej partycji. Na dwóch patrycjach mam XP i Vistę. Dotąd cały czas działałem na Viście, ale potrzebowałem do pracy programu który nie działał pod Vistą, więc zainstalowałem XP na innej patrycji czyli też na innym dysku. I teraz, podczas instalacji coś mi się ubzdurało, ze lepiej będzie jak ustawie w BIOSIE inny dysk bootujący niż ten z Vistą. Zmieniłem dysk na inny i zainstalowałem Windows XP. Po instalacji mam do wyboru tylko Windows XP więc jego wybieram i co dla mnie jest dziwne, podczas pracy pod windowsem XP patrycja na której jest ten system zainstalowany ma literkę E:, Vista ma D, a C to same jakieś ciach!ły. Więc mam pytanko do was, wiecie może jak mogę znów uaktywnic Vistę i równiez mieć możliwość wyboru systemów podczas właczania komputera ? Pomóżcie proszę ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...