ryszardriedel Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam!!! Chciałbym zaprośić na moje forum wszystkich użytkowników telefonu Sony ericsson!! www.sonyericssonforum.fora.pl Forum dopiero założyłem tydzień temu i zapraszam jeśli macie jakieś problemy ze swoimi SE. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Apel! Nie piszcie nic. Każdy wie co napiszecie więc po co sobie ponad programowo eksploatować klawiatury? ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 ryszardriedel Ocena: 0 Zobacz profil Dodaj jako znajomego Wyślij wiadomość Znajdź tematy użytkownika Znajdź posty użytkownika post Wczoraj, 22:56 Post #1 Początkujący uczestnik Ja aby wkleje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) Arni i co z tego.. regulamin jest niezmienny mi się zdaje ... ja tez byłem poczatkujący jak mi skasowano konto tutaj pierwsze... i mało tego nikt mi nie raczył nawet odpisać na moją grzeczna prosbę do admina... a konto mi skasowano za coś takiego : poszukaj sobie w sieci tego programu szłyszałem na miescie ze mozna pobrać z zatoki piratów" i to było tylko tyle zero konkretów... ja się domagam by i tutaj aż przykro mi napisać bo jestem fanem DŻEMU dostał prznajmniej warna...heh ;) moze majtki zareklamujmy jeszcze ... bez przesady PZDR ;) ps. oczywiscie wcale nie jestem taki rozjuszony.. tylko trochę chciałbym sprawiedliwosci i konsekwencji ;) Edytowane 11 Listopada 2008 przez IbanezRG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Tyle że treść forum ni jak się ma do nejma użytkownika ;p a Dżem najlepszy był w operze :P Proszę Was drodzy administratorzy dajcie opcje prezentacji tylko dla zarejestrowanych :P Spamerzy nie będą rejestrować się wszędzie by zobaczyć czy jest podobny dział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Tyle że treść forum ni jak się ma do nejma użytkownika ;p a Dżem najlepszy był w operze :P Proszę Was drodzy administratorzy dajcie opcje prezentacji tylko dla zarejestrowanych :P Spamerzy nie będą rejestrować się wszędzie by zobaczyć czy jest podobny dział ... Dżem najlepszy był na żywo... Z Panem R.R - coś niesamowitego.. w 87-88? na rynku W Jarocinie degustowaliśmy coś z jabłek.. A forum? jak forum - niech ma z rok - wtedy oceniajmy. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...