Fredek Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 I jak tam szanowna administracja coś postanowiła w związku z tym? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboltg Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 jak najbardziej Miguel707 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Ciekawa i słuszna inicjatywa, skoro sam zainteresowany wyraża chęć współpracy - trzeba mu to umożliwić :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 To "Rządzący" niech jak najszybciej podejmą decyzję:D Jestem przekonany, że będzie dobrze odwalał swoją robotę:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) +1 IMO najlepsza kandydatura. Edytowane 12 Listopada 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) Jako poprzednik w 100% popieram kandydature miguela. Chłop się zna na rzeczy i zawsze robi dobrą robotę. Nie ma się co zastanawiać czy go obsadzić, czy nie, bo normalnie wam spadł jak z nieba z tą chęcią bycia modem. miguel: nie nazywałbym tej roboty zaszczytem. to żmudna robota, ciągle robisz to samo, bo nooby ciągle robią te same błędy, dziękuję słyszysz rzadko, a wymiernych korzyści z tego nie ma poza satysfakcją z pomagania w utrzymywaniu poziomu na jednym z najfajniejszych forów o oc w polsce (szczytny cel) Jak i tak spędzasz dużo czasu na forum, to moim zdaniem to dobry pomysł. Ja niestety przyhamowałem z moją obecnością na forum i widziałem, że nie robię swojej roboty dobrze, więc zrezygnowałem. Teraz nowy szeryf jest potrzebny żeby zrobić porządek z tym burdelem, bo bałagan jest jak nigdy wcześniej Wprowadziłem liberalniejsze zasady w co kupić + nowe generacje dzieci neo + ogólna apatia i leń wśród modów na forum (w końcu każdy ma życie osobiste z którym trzeba coś robić zamiast poprawiać topiki na forum) = katastrofa. Jak masz energie to zmienić to życzę powodzenia i masz moje błogosławieństwo i jak już zostaniesz modem to tresuj tępych i niereformowalnych. :kijem: Pozdrawiam. PS. Zdejmijcie mi tą rangę moda działu. PS2. Fajnie że ktoś się tak zbuntował w dobrej sprawie i zrobił ten temat. Szacunek, ale druga strona medalu jest taka, że administracja powinna zauważyć i rozwiązać problem już dawno. Zwłaszcza że rozwiązanie (chętny do pomocy miguel) było pod nosem. Edytowane 12 Listopada 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Dobra chlopino, jak masz wlosy to obetnij sie na pale.... siwizny nie bedzie widac. Masz moj glos na "TAK" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Od miesiąca tu nie wchodzę,bo nie da się ogarnąć dwudziestu bezsensownych wątków dziennie na które X razy było gadane. Również jestem na TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 E, ja też się zgodzę. Migu stara się, trzeba to docenić. +1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 a wymiernych korzyści z tego nie ma poza satysfakcją z pomagania w utrzymywaniu poziomu na jednym z najfajniejszych forów o oc w polsce (szczytny cel) Jak i tak spędzasz dużo czasu na forum, to moim zdaniem to dobry pomysł. Moim zdaniem, to właśnie PurePC jest najlepsze :). "Labiczek" się nie umywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Jakieś wiadomości od "władzy"??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Dajcie chłopakowi szanse, moderka sie przyda w tym dziale na pewno. THUMBUP ode mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Więc? Czekamy dalej na reakcje Adminów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Uprawnienia dodane. Witamy cię w dziale moderacji, teraz to będzie dopiero porządek w tym dziale :D Romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 B-) B-) B-) no to git :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 No to witam nowego szefunia. Gratulacje Powodzenia w walce z kichą. Spisz się dobrze i niech płetwa będzie z Tobą. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Dziękuję za zaufanie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Good luck :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...