KrokodyL Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 jak w temacie co lepsze, i co bieże mniej energi (tzn. żeby mobo wytrzymalo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 bylo juz !! POSZUKAJ !! na dole ekranu biega napis ... PAMIĘTAJ!!! Przed wysyłaniem wiadomości na forum sprawdź czy odpowiedź nie znajduje się już w dziale FAQ oraz czy temat nie był ostatnio poruszany na forum (tutaj może pomóc opcja szukaj). Przy tak dużej ilości wiadomości jaka znajduje się na forum jest bardzo prawdopodobne, że odnajdziesz odpowiedź na swoje pytania przy odrobinie chęci i samozaparcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 bruce ale z ciebie metal :twisted: Children of Bodom SLayer ROX !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ja będe miły i odpowiem wszystko tylko nie MX!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 hmm ja sie nie spotkalem z wersja radeona 9000LE jest radeon 9000 i 9000pro ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 pewnei chodzi o 9100le ja jestem za ati Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Kup Radeona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 jasne ze radeona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a tak przy okazji to "chlopczyk" bruce to sie chyba nudzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a ja sie wylamie w tym momencie i powiem ze gf 4 mx 270/400, 64 ddr 4ns, szyna 128bit jest za 226pln i jak za ta cene to ta karta jest wypas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a ja sie wylamie w tym momencie i powiem ze gf 4 mx 270/400, 64 ddr 4ns, szyna 128bit jest za 226pln i jak za ta cene to ta karta jest wypas :) co fakt to fakt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...