Piotr7 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam , Mam 2 problemy z tą właśnie płytą. 1. Mam 2x kosci ram Patriot 800 MHz CL4 po 1GB jedna kości nie chcą działac w trybie dual channel... gdy je wepne pod ten tryb , płyta główna piszczy (sygnalizacja ze jest bląd na kosciach RAM ). Gdy podepne je ale nie na DUAL CHANNEL wszystko ładnie smiga.... Jak można rozwiązac ten problem ? 2. Mam router Linksyssa i karta sieciowa nie możne skomunikować sie z routerem... Internet działa tylko wtedy jak wklepe mu adresy IP , automatycznie się nie łączy ;/ Uszkodzona karta sieciowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) 1.) A koniecznie potrzebny Ci ten Dual Channel ? On (prawie) nic nie daje. Edytowane 11 Listopada 2008 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Jest już temat o tej płycie. po co zakładasz nowy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...