Levuss Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Ostatnio miałem dość ostro zainfekowanego kompa. Skanu dokonałem Kasperskym 2009 i na dodatkowym dysku 120GB wykrył dużo wirusów i nie wiem czy komputer się sam zrestartował czy program mu kazał bo akurat jak wchodziłem do pokoju to się ponownie uruchamiał i niestety system nie widział już mojego 120 gigabajtowego dysku. Podobnie w BIOS;ie nie było go widać. Teraz mam taki problem, że pierwszy raz po formacie nie wykryło mi znowu w systemie tego dysku. Zrestartowałem komputer i wszystko wróciło do normy ( system widzi dysk 120gb). Czy winę za taki stan rzeczy mogą ponosić jeszcze jakieś wirusy zalegające na tym dysku czy raczej problem tkwi po stronie sprzętu?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 format reinstall i backup danych z drugiego dysku i tez format(pelne formaty ze skanowaniem powierzchni) nie ma co dlubac w kale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...