damian1985 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Pytanie proste i banalne ja jednak mam mały problem, a mianowicie jak skonfigurować wifi z ubuntu, karta to Broadcom 802.11g. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Hmmm jakie ubuntu? Jest bdb program Wicd tam bez problemu powinieneś sobie dać rade, zakładam że twój moduł wifi jest widziany przez system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1985 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 nie mam pojęcia czy jest widziana, mam do czynienia z linuxem po raz pierwszy i jestem poruszam się po nim jak dziecko we mgle, to jest ubuntu 8.04 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Możesz w prosty sposób sprawdzić czy karta jest zainstalowana w systemie poprzez polecenie: ifconfig -a Terminal znajdziesz w akcesoriach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...