crategus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Witka. Tak mi przyszlo do glowy, ze pokaze co tam w domu zmajstrowalem- uprzedzam- to dopiero poczatki, pare rzeczy musze dopracowac... a dokladniej "opakowanie" na WC (bedzie malowanko)- jest sklejone na predce, no i wrzucic 2 katodki, ktore mam nadzieje niedlugo otrzymam (red & blue - wtedy nazwa moda bedzie miala odzwierciedlenie "rzeczywistosci" :P). Takze czeka mnie wymiana paru prototypowych elementow, ktore wcisnalem do testow (vide chlodzenie gfx) :P Tak wiec bardzo wczesna alpha 'Niebo w Piekle' MOD'a: http://www.mazancowice13.republika.pl/crat/comp/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ech ten limit...sprobuj zapodac fotki na innym serwerku :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ehh ta republika, kiedys tego gowna nie bylo, znaczy ograniczenia transferu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 fajnie fajnie.... ale nieb katody bym nie wkladal - juz jest tam dosyc niebiesko.... co to za rheobusik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 oki - mod mi sie bardzo podoba - kilka pytanek co to za buda ?? condonszajs ?? niezle wyglada a rozgladam sie caly czas za czyms co by hardcore'owo przerobic - a mam juz zaplanowane wszystko :D z czego widzialem , to zes wybrechtal na suficie budy dziure jakby otwieraczem do konserw - troszke to razi ;) rheobus jest pieeeekny - wlasna robota?? jak tak to klaniam sie nisko ten wentyl widze ze ostre swiatlo daje - nonsensem byloby dokladanie niebieskiej katodki - proponuje jakas zielona (kupilem sobie i powiem ze jest zajebista) ogolnie pozytyff tak jak bym mial oceniac , to 8/10 - spodobala mi sie buda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 :roll: Nic nie widze nic nie slysze........... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 :roll: Nic nie widze nic nie slysze........... 8Opewnie limit zuzylem :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 oki - mod mi sie bardzo podoba - kilka pytanek co to za buda ?? condonszajs ?? niezle wyglada a rozgladam sie caly czas za czyms co by hardcore'owo przerobic - a mam juz zaplanowane wszystko :D z czego widzialem , to zes wybrechtal na suficie budy dziure jakby otwieraczem do konserw - troszke to razi ;) rheobus jest pieeeekny - wlasna robota?? jak tak to klaniam sie nisko ten wentyl widze ze ostre swiatlo daje - nonsensem byloby dokladanie niebieskiej katodki - proponuje jakas zielona (kupilem sobie i powiem ze jest zajebista) ogolnie pozytyff tak jak bym mial oceniac , to 8/10 - spodobala mi sie buda buda sie nazywala linkword, szajs jakis ale z zewnatrz nawet elegancko zrobiona :) po wymianie zasilacza nie mam do niej zastrzezen :P rheobus moja robota. na dziure w suficie mialem 5 minut :> tak jak mowilem, to narazie super wczesna alpha- wszystko do poprawek i dopieszczenia :) wentyl- ehhh wiadomo, zawsze wychodza ledy za jasno na zdjeciach- katodka musi byc (dwie :P - dol czerwony, gora niebieska) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 buda sie nazywala linkword, szajs jakis ale z zewnatrz nawet elegancko zrobiona :) po wymianie zasilacza nie mam do niej zastrzezen :P ile ten "szajs" kosztuje ??? ;) rheobus moja robota. klaniam sie ! swietna robota ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 jakas 100 z zasilka :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Rheobusik mi sie bardzo podoba ale mod jeszcze musi być dp[ieszczony bo narazie to jet tylko odwalone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Fajny rheobus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 :roll: Nic nie widze nic nie slysze........... 8Opewnie limit zuzylem :twisted: :twisted: :twisted: Ladne to :twisted: Ciekawe co ludzie o mojej powiedza :wink: jeszcze tylko pare szczegolow musze wykonczyc i djHAKI--siatka-blue-red----MOD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Fajny rheobus :)No fajny!! :) Ja chce niebieskie diody do swojego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Fajny rheobus :)No fajny!! :) Ja chce niebieskie diody do swojego :) Mogę Ci pożyczyć lutownicę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Fajny rheobus :)No fajny!! :) Ja chce niebieskie diody do swojego :) Mogę Ci pożyczyć lutownicę :D MAM swoja :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 :lol: to sie dogadaliscie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 :lol: to sie dogadaliscie ;)Sorry, za ten lol :) Jednak jakbym zmienil diody w Rheo swoim to bedzie za niebiesko. Zostaja czerwone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 :lol: to sie dogadaliscie ;)Sorry, za ten lol :) Jednak jakbym zmienil diody w Rheo swoim to bedzie za niebiesko. Zostaja czerwone :) no fakt... niebieska budka.... co za duzo to niezdrowo. ja chce lcd ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 :lol: to sie dogadaliscie ;)Sorry, za ten lol :) Jednak jakbym zmienil diody w Rheo swoim to bedzie za niebiesko. Zostaja czerwone :) no fakt... niebieska budka.... co za duzo to niezdrowo. ja chce lcd ! ;) niebieska buda, niebieska katoda, z USA jedzie komplet niebieskich kabelkow do HDD i Flopa :) jakbym dal niebieskie ledy wszedzie to bym zwariowal :) Tak jest Cool, ale to nie kuniec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 spoko podoba mi ladnie niebiesko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 (...)rheobus jest pieeeekny - wlasna robota?? jak tak to klaniam sie nisko (...) rheobus moja robota. Ja sie dokladam do uklonow B3TONA i mam pytanko: Skad brales pokretla, bo zrobilbym to bez problemu, tylko nie wiem gdzie te galki zdobyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 aRoo"] (...)rheobus jest pieeeekny - wlasna robota?? jak tak to klaniam sie nisko (...) rheobus moja robota. Ja sie dokladam do uklonow B3TONA i mam pytanko: Skad brales pokretla, bo zrobilbym to bez problemu, tylko nie wiem gdzie te galki zdobyc.Najczesciej w sklepach Elektronicznych. W Krakowie jest taki jeden w budynku Elbudu, bardzo dobrze zaopatrzony w takie rzeczy. Tam swoje kupowalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 rheobus moja robota.rheobus wymiata :twisted: ladny modzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 aRoo"] (...)rheobus jest pieeeekny - wlasna robota?? jak tak to klaniam sie nisko (...) rheobus moja robota. Ja sie dokladam do uklonow B3TONA i mam pytanko: Skad brales pokretla, bo zrobilbym to bez problemu, tylko nie wiem gdzie te galki zdobyc.Najczesciej w sklepach Elektronicznych. W Krakowie jest taki jeden w budynku Elbudu, bardzo dobrze zaopatrzony w takie rzeczy. Tam swoje kupowalem :) dokladnie- w elektronicznym za pare groszy... moje sa akurat cale czarne- plastikowe, ale wygladaja porzadnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 dokladnie- w elektronicznym za pare groszy... moje sa akurat cale czarne- plastikowe, ale wygladaja porzadnie :>Moje sa Alu i kosztowaly cos okolo 9zl/szt. jesli mnie pamiec nie myli :D Ale sie za nimi uchodzilismy z sir Afeenem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 A ja sie chyba nie doczekam zeby obejrzec te fotki :( . Ciagle jak zagladam to limit przekroczony... :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 dokladnie- w elektronicznym za pare groszy... moje sa akurat cale czarne- plastikowe, ale wygladaja porzadnie :>Moje sa Alu i kosztowaly cos okolo 9zl/szt. jesli mnie pamiec nie myli :D Ale sie za nimi uchodzilismy z sir Afeenem Kosztowały 8zl za sztukę, z tym że teraz nie maja ich w tym sklepie :( (sorry DML) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 dokladnie- w elektronicznym za pare groszy... moje sa akurat cale czarne- plastikowe, ale wygladaja porzadnie :>Moje sa Alu i kosztowaly cos okolo 9zl/szt. jesli mnie pamiec nie myli :D Ale sie za nimi uchodzilismy z sir Afeenem No i wlasnie o takie mi chodzi- takie co wygladaja jak toczone, delikatnie blyszczace. Narazie spotkalem tylko plastiki jakies kijowe, a w domu mam ze starego radia takie cos, tylko za male- 10mm srednicy. Nic...Bede szukal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...