ropian Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 witam tyle powinno byc a ja mam 2.61 różne programy o co chodzic może sprzęt jak niżej Pozdrawiam Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 to co podales to chodzi o napiecie Ramu, kiedys ktos o tym pisal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Tak przy okazji to od czego jest +5V i -5V? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Tak przy okazji to od czego jest +5V i -5V?eeeee od wszystkiego ;] dysk, cdrom, nooo usb.... wszystko ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 to co podales to chodzi o napiecie Ramu, kiedys ktos o tym pisal... ja czytalem na forum ze to napiecie dla grafy :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 z napięcia +5v jest brane napiecie na procka (tak ktos kiedys pisał jak Liskowi się wtyczka ATX przypaliła) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 to co podales to chodzi o napiecie Ramu, kiedys ktos o tym pisal... ja czytalem na forum ze to napiecie dla grafy :?: Ja juz sie pogubiłem.Czyżby epox jakos inaczej mierzył?Niweiem ale u mnie napięcie 3.3v nie jest dla ramu.I też mi się wydaje że 3.3v jest dla grafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 hehe ja mam napiatko 3,3v= 3,09v:PP :lol: <span style="color:red;">[ciach!]</span>ANY CONDONGEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ile razy można pisać o tym samym?????????????????????????? Już parenaście razy było pisane, że Epox 8RDA+ zamiast napięcia 3,3V pokazuje napięcia dla ramu!!!! SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ile razy można pisać o tym samym?????????????????????????? Już parenaście razy było pisane, że Epox 8RDA+ zamiast napięcia 3,3V pokazuje napięcia dla ramu!!!! Dwa głębokie wdechy proponuje............... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ile razy można pisać o tym samym?????????????????????????? Już parenaście razy było pisane, że Epox 8RDA+ zamiast napięcia 3,3V pokazuje napięcia dla ramu!!!! SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ o to mi chodzilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropian Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 no to wszystko jasne dzieki za odpowiedz Pozdrawiam Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 jak by bylo 2.6 zamiast 3.3v to by komp nie chodzil to napiecie ddr tylko zle odczytana przez program,w biosie sprawdz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ile razy można pisać o tym samym?????????????????????????? Już parenaście razy było pisane, że Epox 8RDA+ zamiast napięcia 3,3V pokazuje napięcia dla ramu!!!! Dwa głębokie wdechy proponuje............... Wzięte dwa oddechy (głębokie :!:) i 4 piwa i jest OK :lol: jak by bylo 2.6 zamiast 3.3v to by komp nie chodzil to napiecie ddr tylko zle odczytana przez program,w biosie sprawdz BIOS tak samo pokazuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Wzięte dwa oddechy (głębokie ) i 4 piwa i jest OK Prawidłowo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 niemowcie w to ze wiezycie odczytom napiec z plyty glownej nigdy lyta glowna wam nie poda prawidlowych napiec no moze te plyty z gornych pulek , ja uz sie dawno o tym przekonalem jakies pare lat temu , jedynym rozwiazaniem jest miernik (mulitimeter) i pomiezenie napiec , jednynie tak mozna zmiezyc napiecia prawidlowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 jak bios tez tak pokazuje to tylko miernikiem sprawdzic trzeba,bo na tak niskim VIO to bys caly czas zwiechy zaliczal (twoj komp ofkoz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 witam tyle powinno byc a ja mam 2.61 różne programy o co chodzic może sprzęt jak niżej Pozdrawiam Robert U mnie jest to samo, Epox poprostu pokazuje napiecie jakie ma pamieć ram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior _ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Mam pytanie co do mierzenia miernikiem - mianowicie gdzie dokladnie pomierzyc tj tylko 12 i 5 czy reszte w wtyku atx tez? A jesli tak to miedzy ktorymi wtykami . Moze ktos powiedziec . Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 3.3v to pomaranczowy kabel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...