procent Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam! Dzis tj 12.XI pojawil mi sie dymek z info, ze sa nowe poprawki do XP. Nie wiele myslac zainstalowalem je. Teraz przy probie obejrzenia filmu (xvid) Winda zawiesza sie. Nie mozna nic innego zrobic niz twardy reset. Kodeki K-lite codec pack 4.25, player Media Player Classic oraz QuickTime. Na windowsowym playerze dziala normalnie :blink: Czy ktos ma podobny problem? PS. Logi Hijackthis czyste, combofix - OK. Zero smieci, wirusow itp. Wciaz to samo nawet po wylaczeniu antywira, PG2 oraz innych programow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Wywal k-lite i wrzuć CCCP na próbę. Mi ostatnio pomogło, choć nie było aż tak drastycznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
procent Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Wywal k-lite i wrzuć CCCP na próbę. Mi ostatnio pomogło, choć nie było aż tak drastycznie :P Dzieki za podpowiedz. Problem lezal gdzie indziej!Wywalilem stery BETA od NVIDIA 180.XX i zainstalowalem nowe, z http://tweakforce.com/ Dodatkowo dostalem mega kopa w postacji FPSow Temat do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...