Tompior Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Moja stara Manta Prince 2 juz zaczyna swirowac 8O Jakie nowe DVD polecacie za okolo 200zł? (sprzet bedzie podlaczony do tv z mojej sygny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Proponowalbym Fergusona, np. D-880 HX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 A może nowy BELLWOOD 308U ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 na pewno coś co ma usb 2.0 (filmy prosto z pendrivea to jest to:D) i hdmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) to usb to taka kicha trochę, pamiętam, że się to mocno przycinało jak puszczałem z pen drajwa, może w tym bellwoodzie to poprawili. Edytowane 14 Listopada 2008 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Mam Fergusona D-770HX (starszy model nie ma go juz w handlu) i USB dziala tip-top, korzystam z niego rownie czesto jak z czytnika - tyle ze mam wsciekle szybkiego pendrive'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Silver Crest 8O Czyta divixy trybi zarówno z usb jak i z wbudowanego czytnika kart, no ale nie ma hdmi, bo trochę zabytkowy sprzęt 8O pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 to usb to taka kicha trochę, pamiętam, że się to mocno przycinało jak puszczałem z pen drajwa, może w tym bellwoodzie to poprawili. dla tego trzeba mieć pewność że dvd ma usb 2.0. większość dvd miało 1.1, choć teraz to się już zmienia. szybkość pendriva też jest ważna ale chyba większość penów spełnia wymagania. Ja mam philipsa dvp3264 i strasznie wygodne jest oglądanie filmów z pena. (Nic nie wypalam, nie używam nero itd.) Ale to dvd nie jest najlepsze w czytaniu napisów txt. za długi tekst nie jest przerzucany do drugiej linii tylko ucinany, nie można regulować wysokości napisów i koloru tła, a przydałoby się to. No i raz się zdarzyło, że film jednak klatkował, ale nie wiem czemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Na USB 1.1 tna sie tylko filmy z dwiekiem DD 5.1, reszta dziala bardzo gladko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Teraz to juz sam nie wiem, co mam brac ;D USB sie przyda, ale najczesciej to, co ogladam, wypalam na DVD RW 8O (czy jest jakies DVD w tej cenie, ktore, przy okazji da rade odtworzyc format .mkv ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) (czy jest jakies DVD w tej cenie, ktore, przy okazji da rade odtworzyc format .mkv ?)Szukasz odtwarzacza czy tak sobie wybrzydzasz? Tu masz odtwarzacza ktory obsluguje .mkv http://www.tomacro.com/english/ nie ma go w handlu w Polsce i watpie zeby kosztowal ~200zl Edytowane 17 Listopada 2008 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Odtwarzacz, ktory czyta .mkv, to sie nazywa Xbox z wgranym XBMC, ale do tego to by trzeba budzet podwoic 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Szukasz odtwarzacza czy tak sobie wybrzydzasz? Tu masz odtwarzacza ktory obsluguje .mkv 3147909[/snapback] Odtwarzacz, ktory czyta .mkv, to sie nazywa Xbox z wgranym XBMC, ale do tego to by trzeba budzet podwoic 8O @S_Works: no tak sie z ciekawosci zapytalem 8O @Costi: xboxa juz mam ;p @topic: Czyli brac Fergusona D-880 HX?? @down: ehe ;p Edytowane 17 Listopada 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) xbox 1... chociaż może do 250zł dorwiesz przerobionego. Edytowane 17 Listopada 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...