axl2000 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam! Kupiłem dziś laptopa HP 6735s, fajna zabaweczka, ale mam 2 problemy. 1. Zanstalowałem Viste 64, z netu sciagnalem wszelkie sterowniki (strona HP) i zainstalowałem je a on i tak widzi 2 "unknown device" Jeśli ma tu ktoś takiego lapka moglby dać zrzut ekranu z rozwiniętą listą sprzętu zainstalowanego? Porównam ze swoją i zobacze czego mi brakuje... 2. Nie dzialałają klawisze funkcyjne....tzn Fn + F7/F8 powinny zwiększać i zmniejszać jasność ekranu a tego nie robią, tak samo Fn+F9 powinien mutować dźwięk, dziala tylko F3 czyli www i F11/12 czyli głośniej/ciszej...jakieś pomysły? :/ Od południa walcze z lapkiem i nie mam już siły :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 1. Sprawdz everestem 2. Brak sterowników/oprogramowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 zainstaluj HP Quick Launch Buttons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 zainstaluj HP Quick Launch Buttons Dziękuje, pomogło :) A te 2 rzeczy których nie zainstalował były już zainstalowane...BT i Wireless, tylko chciał sterowników ze strony HP a nie z Windows Update :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farello Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Dziękuje, pomogło :) A te 2 rzeczy których nie zainstalował były już zainstalowane...BT i Wireless, tylko chciał sterowników ze strony HP a nie z Windows Update :) witam mam podobny problem. u mnie nie dziala zaden klawisz F. zainstalowalem hp quick launch buttons, ale i to nie pomoglo. w jaki sposob moge naprawic ten problem? dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...