viking34 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam! Mam do zaprezentowania swoja stronkę domową w nowym wyglądzie, co sądzisz? (kolory,układ itd) p.s sra.. że ramki są nie na topie. forum to krąg najbliższych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 nie ma adresu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Ech, ta trema ;] Jeżeli to link z profilu, to... hmm... Mój wbudowany w mózg walidator mówi, że sgj się nie ucieszy ;] Ktośtam napisze, że ramki to relikt przeszłości... jeszcze ktośtam - coś innego. A ja tymczasem się wstrzymam z szerszym komentarzem do czasu podania liny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Ech, ta trema ;] Jeżeli to link z profilu, to... hmm... Mój wbudowany w mózg walidator mówi, że sgj się nie ucieszy ;] Ktośtam napisze, że ramki to relikt przeszłości... jeszcze ktośtam - coś innego. A ja tymczasem się wstrzymam z szerszym komentarzem do czasu podania liny. ale ciach!ła ze mnie, link: www.baranki4.republika.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) wolniejszych serwerów już nie było? kolory - do bani układ - jak wyżej zawartość - żadna, kilka fotek, ale do tego wystarczy konto na photobucket.com np. forum - porażka... do rozmawiania ze znajomymi służy IM no ale starasz się ocena: 2 Edytowane 14 Listopada 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...