kiko104 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam wszystkich użytkowników!!! Mam problem z lapkiem, co tu dużo pisać oto filmik przedstawiający mój problem - http://pl.youtube.com/watch?v=PuuDXfoVfzc NIE JEST TO MÓJ FILM, ale mam taki sam problem ;X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 jedyne co widać na tym filmie, to niesamowity burdel i syf w pokoju ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) No syf jak trzaaaa:)) OK Zobacz czy po odlaczeniu zasilania cos sie dzieje. Po nacisnieciu przycisku Power i zaobserwowaniu lub nie czego kolwiek poczekaj pare minut. Podlacz zasilanie i zobacz co sie stanie. 1.Srubokret do lapy. 2.ROzkrec calego lapka ( az wyjmiesz plyte glowna) 3. Zmen paste na CPU i GPU 4. Skrec wszytko i zobacz jaka bedzi e reakcja. 5. Jak laptop drgnie lub nie drgnie to kup sobie Ramy i po sprawie. To co widzisz przy starcie ( te swiatelka) to Test lapka. Walczylem z tym lapkiem jakies 1.5 roku. Tez nikt nieznal odpowiedzi. Ja podejzewalem Sekcje zasialnia lub plyte (wiedzialem ze chodzi o przegrzanie). Dlatego po rozkreceniu ladnie go wygrzalem i odziwo chodzil ( jakies 3 miesiace). Potem padl (uslyszalem dziwne tykniecie - albo od strony HDD albo od wtyczki powera) i juz nie dalo rady go postawic. Potem lezal jakies 3-5 miesiecy w koncie i po nacisnieciu Power znow powstal. Bylem gotow zainwestowac 400zl w plyte i CPU ale kolo nie chcial zjechac z ceny wiec taki stan byl az do momentu jak znajomy dal lapka do naprawy z ktorego juz nic niestety nie dalo sie zrobic (plyta zalana Piwem i Whisky, reszta elementow "lekko" nadniszczona) ale dysk i ramy byly sprawne. Zmienilem ramy i chodzi juz 3 miesiace. To tylko skrot z tej calej historii (podmianki ramow , podlaczania samej plyty itp. darowalem wam). Jak chcesz wiecej info (wskazowki jak i co ) to dawaj na priva lub GG. Edytowane 20 Listopada 2008 przez makaron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiko104 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Nooo po odkręceniu lapka zauważyłem że karta graficzna się "odczepiła", włożyłem ją na swoje miejsce i juz PO KŁOPOCIE lapek super chodzi, hehe i nawet bateria dłużej trzyma :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...