EU Citizen Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam, posiadam palit 8600gts [ foto: http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/stolarczy..._super_skew.jpg ] pytanie do użytkowników tej karty, czy zmieniam ktoś chłodzenie na jakieś cichsze albo pasywne? Jaki model zakupiliście? PS. wodne z przyczyn finansowych odpada... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Choć nie mam palit 8600gts to wywaliłbym ten wentyl co tam jest i założył jakąś 120 na 5 lub 7v i po krzyku. Ale to tylko moje zdanie.Najtańsze rozwiązanie wg mnie. Edytowane 13 Listopada 2008 przez Killer85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EU Citizen Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Choć nie mam palit 8600gts to wywaliłbym ten wentyl co tam jest i założył jakąś 120 na 5 lub 7v i po krzyku. Ale to tylko moje zdanie.Najtańsze rozwiązanie wg mnie. Pozostaje pytanie jak, wkręcić po prostu na radiator, chyba średnie rozwiązanie. Chociaż ze względu na cenę pomysł genialny :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Od czego masz opaski samozaciskowe? Odkrec stary trzymajacy sie na 3 srubach i wez dowolny wentylator 80mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EU Citizen Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Od czego masz opaski samozaciskowe? Odkrec stary trzymajacy sie na 3 srubach i wez dowolny wentylator 80mm.Nie chciałbym 80 będzie głośna pewnie, 120 lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 No pewnie że tak! Puść ją na 5 lub 7V i cisza i spokój! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Accelero S2 Ci wejdzie na ta kartę, pcb jest takie jak mój Sonic + oprócz wtyki zasilania która w niczym nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...