qtch Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 plyta dzialala jakies pol roku bez problemu, niedawno zaczely sie restarty, a teraz komputer dziala w winach 98 przez kilka minut, tylko po przestawieniu proca na 266 :) mniemam :), ze to kondensatory, aczkolwiek :) nie jestem pewien, wiec prosze o pomoc. Znalazlem 11 kondensatorow na allegro za 30 zeta, to duzo ? Moze ktos zna sklep w Wawie, gdzie sa kondensatory Jackcon i wie ile kosztuja ? Z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Wez spisz wartosci z tych kondensatorow i pojedz na wolumen, tam napewno kupisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 padające kondensatory to chyba standard w tych plytach, najlepiej zobacz jakie są w Abit ST6 i takie kup, mialem już be6 2.0 i bx-133 i już wymienialem ( mi padlo 8 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Dokladnie przyjzyj sie kondensatorom wokol gniazda proca.. Jesli zauwazysz jakies wybrzuszenie to sprawa jest prosta.. W Wa-wie to polecam wolumen lub pod GUSem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Miałem podobny problem, po wymianie wszystko chodzi dobrze :). Zerknij na : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26445 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...