tomek3232 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Czy znasz ktoś modle laptopów które posiadają opcje podłączenia dodatkowej baterii zamiast napędu optycznego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Czy znasz ktoś modle laptopów które posiadają opcje podłączenia dodatkowej baterii zamiast napędu optycznego IBM/Lenovo ThinkPad serii T4x i T6x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Niektore Delle z serii latitude. Mam cos takiego w swoim lapku i musze powiedzieć, że rewelacja sprawa! W 3d teraz spokojnie 4h wytrzymuje :D . Co prawda troche zyskuje na wadze, jednak cos za cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Zdaje się że jeszcze Lenovo X300. Nie wiem jak X200. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 kup sobie Macbooka to będzie bateria bez problemu wytrzymywała ok 5 godzin pracy:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 kup sobie Macbooka to będzie bateria bez problemu wytrzymywała ok 5 godzin pracy:PU mnie lap z siga na dwoch bateriach trzyma około 4h w 3D :rolleyes: . A ta grafa troche wiecej ciagnie prądu niz jakas integra ;) . Czy wspaniały Macbook to potrafi :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Wszystkie Dell Latitude majace D-Port (majace naped optyczny) Edytowane 17 Listopada 2008 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) fujitsu-siemens też może ;) Edytowane 17 Listopada 2008 przez kacp3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 U mnie lap z siga na dwoch bateriach trzyma około 4h w 3D :rolleyes: . A ta grafa troche wiecej ciagnie prądu niz jakas integra ;) . Czy wspaniały Macbook to potrafi :) ? Maca wykorzystuję do pracy - czyli obróbka grafiki do stron w Photoshopie, pisanie txt, maili, praca w CMS....więc lepsza grafa mi nie jest potrzebna... nie chce mi się wchodzić w kolejną "głupią" dyskusję, że Mac to szit i tylko reklama... wyrobiłem sobie o tym zdanie po pracy i po porównaniu kompatybilności sprzętu... a jeżeli chciałbym działać w 3D to bez wątpienia zakupiłbym stacjonarny wypasiony sprzęt:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 W 2D to nieco inne obciazenie, wiec około 6.5h, moooze do 7h dojde - jednak dokladnie nie mialem okazji sprawdzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikita_Bennet Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Asus M6Series Wyjmujesz napęd combo i albo wstawiasz multibay z drugim hdd - jak zaluję ze tego nie kupilem jak mialem okazję lub ponoć bateryjkę - tez teraz załuję ze nie kupilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 (edytowane) Jurson to ciesz się baterią puki możesz ;) A obudowa Ci jeszcze nie popękała ? Pisze tak nie bez powodu - mam na uczelni jednego mac maniaka i ostatnio przestał się pokazywać ze swoim macbookiem - jak zapytałem czemu, to powiedział że, cytuję: "Nigdy więcej tego g..a" A jak się zapytałem co się stało to okazało się że obudowa cała popękała a bateria nie trzyma już wcale. Reklamację mu odrzucili :/. Zresztą to nie odosobniony przypadek - poczytaj na myapple.pl Edytowane 28 Listopada 2008 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...