barchom Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam kolegów. Jutro będę kupował komputer i chciałbym się was poradzić czy dobrze dobralem sobie parametry. - Athlon 64 X2 5200+ - Gigabyte MA78GM-S2H - Palit Redeon HD4850 512MB - HDD 640GB Samsung F1 - 2GB Kingston DDR II 800MHz - Modecom p4 feel 500III -Monitor IIYAMA LCD 22 PROLITE E2207WS-B1 (chciałem samsunga t220, ale sprzedawca doradził mi tą iiyame, nie wiem czy słusznie) Dziękuję za cierpliwość :) i wasze wszelkie sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Ja bym jednak wziął inny zasilacz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 dysk i zasilacz do wymiany DYSK Zasilacz np taki a tak wogle to bym zmienil na intela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Dysk i zasilacz inny, HDD to np. WD seria AAKS . Zasilacz to może być już zwykły Modecom MC-xxx ( nie Feel , chociaż wersja III nie jest już taka zła ) . Ten Pentagram też będzie OK . W cenie tego X2 i tej mb od GB można mieć E5200 + GB P31-DS3L , a jak trochę się dołoży to wersję na P43 też można kupić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Dokładnie lepiej brać intela. Ten Athlon X2 jest słabiutki i będzie tylko spowalniał grafe. Athlony x2 są niezłe tylko do tanich zestawów. Za cene tego feela można mieć modecoma mc 400w lub chiefteca 400w czyli mocniejsze, pewniejsze i lepiej wykonane zasilacze :) Same kable markowego zasilacza ważą więcej niż cały modecom feel ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...