Gosu Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Witam,mam taki cooler na obecnym procku NorthQ NQ-3312BLA A jutro bądz na dniach kupuuje nową platformę + procka Do wydania mam 100 zł,powiedzmy że proc około 530 płyta jakieś 350 Zostaje mi do 170 zł na chłodzenie(ewentualnie coś mogę dorzucić ale nie chce więcej niż 50 żł) Więc budżet MAXYMALNIE zamykam w 1050zł. Czy zostawić to chłodzenie czy kupić coś innego? Proszę o poradę. Dziś dostałęm maila że wysyłają mi nową budę z allegro NZXT Apollo Red w niej będzie siedział sprzęt. Edytowane 14 Listopada 2008 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Odpiszę ktoś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Ten cooler co masz to stara technologia, odstaje od heatpipe, ale powinien dać radę, e8400 nie grzeją się mocno. ewentulanie jakiegoś KARAKORUM możesz wciągnąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Mam na swoim e8400 starego Pentagram-a QVC 100 Cu. Bez O/C jest ok. Niestety po podbiciu napięć robi się już naprawde gorąco. Prawie 70'C(core temp 0.99.3) przy 3.6Ghz i 1.260V(wiem, padaka straszna :lol2:) Edytowane 14 Listopada 2008 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Z tego co czytałęm ten karakorum(czy jak mu tam) niie do końca jest taki ok :-) Mi zależy na O/C cholernie :-) Więc prosił bym o rekomendajce,płyta na jakiej będzie siedział to prawdopobnie Asus 5pq pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Jak chcesz oc to zainwestuj w fc trochę mniej kombinacji to wc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 :-) Albo do lodówki wsadze :-) Już kupilem Katane II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...