silvermax Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Do zbierałem trochę kasy i mam około 1200 zł na LQ. Złożyłem coś takiego: Blok CPU Swiftech Apogee GTZ Pompka Swiftech pompa MCP355 12V (Laing DDC 1T + ) Rezerwuar EK AKC EK-DDC X-RES Laing 140 Acetal Chłodnica Black Water Advanced 123 rev. 3.0 Wąż Feser Tube - 10/13 Clear UV - 2 metry Złączki Szybkozłączki KOOLANCE SM10/13 1/4" 8szt. - proste Płyn Feser One 1L UV Blue Razem: 1140.80 PLN Co o tym sądzicie? Edytowane 14 Listopada 2008 przez silvermax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Witam, madrzy ludzie kiedy pytalem odradzili mi ten rez ze wzgledu na jego zdolnosci dodatkowe - tzn. wk... montujacego przy odpowietrzaniu :P Jakbym czytal to co mi cooling.pl polecil :P moze z wyjatkiem chlodnicy ale ja nie musze sie liczyc z kosztami za specjalnie :) Pozdrawiam Smok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Zestaw niezły ;) No tylko ten rez do zmiany.. powiedz, skąd brałeś ceny, bo coś niska ta wartość "Razem" Edytowane 14 Listopada 2008 przez SaVkA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvermax Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 cenki z coolingu, ale raczej wolałbym używki to nawet taniej by mi to wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...