Gość MaRuH Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Witam, miesiąc temu wróciłem do polski z pracy w holandii, tam na miejscu nie było żadnych problemów z wysyłaniem smsów jak i przed wyjazdem, operator przełączył mi się na T-mobile, odkąd jestem w kraju to nie mogę wysłać żadnego sms'a, nagle wyskakuje komunikat ''wiadomość niemożliwa do wysłania'', przez ostatni miesiąc jakoś żyłem bez wysyłania smsów ale postanowiłem rozwiązać ten problem tylko nie mam już pomysłów, zresetowałem ustawienia telefonu, sprawdziłem jak się sytuacja ma na innym fonie i było to samo, dodam że kumpel po powrocie miał dokładnie ten sam problem ale po jakimś czasie wszystko było ok. Mam fona w era fun, telefon to motorola L6, w czym może być problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Sprawdz nr. centrum sms , to jedyne co przychodzi mi na mysl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Ewentualnie podejśc do jakiegoś salony Ery i się dowiedzieć OCB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Sprawdz nr. centrum sms , to jedyne co przychodzi mi na mysl. Jutro postaram się wybrać do jakiegoś salonu ery. A co do tego numeru to zaraz sprawdzę. Edytowane 14 Listopada 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Nazwijmy to nr. dostepowym dla smsow ;) Znajdziesz go gdzies w ustawieniach wiadomosci tekstowych. Dla ery bedzie to cos w stylu +48608xxxxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Znalazłem ten numer w google, dla ery to Era +48 602 951 121, zadzwoniłem i tylko koleś mówi mi o stanie mojego konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Raczej musisz go w ustawieniach wysyłania wiadomości wpisać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) W ustawieniach ten numer już jest wpisany. Był z końcówką 111, zmieniłem na 121 ale dalej nic to nie dało. Edytowane 14 Listopada 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Pozostaje Ci wiec wycieczka do salonu ery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) No niestety ale będę musiał iść, dzięki za pomoc. EDIT: Hah Panowie naprawiło się :razz:, zmieniłem znów końcówkę numeru na 111, spróbowałem wysłać sms'a do brata oczywiście nie poszedł ale po jakiś 20min przyszedł mi raport że wiadomość doszła, wysłałem drugiego i poszedł już bez problemu, dziwne. :razz: Edytowane 14 Listopada 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 zamiast do salonu ery mozesz zadzwonic tez na Biuro obslugi klienta 602960200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...