Rekin Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Czy Płyta Główna MSI KT4V , pozwala zwiększyć przepustowość portu szeregowego popzez program "Hiserial" . Cel zwiększenia przepustowośći na porcie szeregowym dopalenie CDI dialog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 myslel, ze tu ci nikt nie odpowie, ale jutro kupuje ta plytke to jak mi powiesz jak to ci sprawdze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 wielkie dzięki z góry podeśle ci programik hiserial jak dasz znać i zobaczymy gg4360039 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 mozesz to kupic USB-Serial BF-810 "Port szeregowy (RS-232, DB9M) na USB, działa z modemami, SDI, konsolami, itp., kabel USB A-B 1.8m " 87 zeta, wtedy bedzie sie laczyc aethra chyba z 230400 http://amm-komputer.com.pl/sklep/shopping/?id=562 , poszukaj wiecej na www.infojama.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 kupilem, wlasnie wszystko poskladalem i dziala :) to dawaj ten programik na mail qtch@go2.pl i mow co mam sprawdzic ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 8) posałałem maila z softem i czekam :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Daj innego maila bo przyszedł mi juz drugi zwrot z twojej skrzynki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...