wojtekj Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Dostałem do instalacji lapka o takiej konfiguracji: Orginalnie zainstalowany był system Linpus Linux Przeformatowałem dysk na FAT32 i uruchomiłem instalacje Windy. Jaką Winde bym nie zaczął instalować mam taki błąd: Proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 O błędzie 0x000007b poczytaj tu: http://support.microsoft.com/kb/324103/pl Wg. mnie źle masz sformatowany dysk i Windows nie widzi bootsectora prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 jedynym systemem jaki udało się zainstalować jest Vista. Do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Przestaw w BIOSie wykrywanie dysku z tego co masz na IDE, powinno pomóc. Bynajmniej u mnie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 tutaj BIOS jest okrojony i nie ma takich funkcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h-y-d-e Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 zintegruj stery kontrolera dysku z instalką XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...