raczyk Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam. kupuje sobie tą płyte DFI LanParty DK P45-T2RS+ i planowałem do niej E7200 czy uda mi sie go wykręcic na 3.8ghz ?? czy może polecicie mi innego proca ?? moje fundusze wachaja sie w graniczach 450zl ( na proca), aha do tego dojdzie radeon 4870x2 i czy proc na 3.8 nie bedzie jej hamował ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Nie będzie Ci hamował taki procek twojej grafiki.Bodajże taką granicą jest 3.3GHZ. Nie wiem czy jest sens brania tak drogiej płyty, patrząc na ceny np Asusa P5Q-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Jak trafisz dobrą sztuke to i 4ghz zrobisz na E7200 a do takiego procka to wystarczy i Asus P5Q Pro i DFI DK P35 T2RS czy nawet Gigabyte Ep35 DS3. Chyba że chcesz mieć coś ,,wypasionego,, do bierz Asus P5Q-E albo tego DK P45 z tym że zmarnujesz ich potencjał bo będą się nudzić na takim procku ;] Lepiej tą kasę zainwestuj w lepszy zasilacz, obudowe, wyciszenie komputera. Albo odwrotnie..jesli nie grasz w HD to weź zwykłego Radeona HD4870 512mb/1Gb i E8400. Edytowane 15 Listopada 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...