BoYan Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Witam Miałem zaistalowane NERO wszystko mi chodziło bez problemu Ostatnio zaistalowałem nową wersję i od tej pory na zadnej wersji NERO nie moge przy nagrywaniy audio cd skracać utworó piosenek. Moze miał ktoś podobny problem albo wie jak się z tym uporać. PROSZĘ O POMOC BO MAM JUZ DOSYĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 wez pousuwaj wszytkie wersje nera dodaj/usun i sproboj tez z rejestru usunać potem wgraj najnowsze nero = musi zadziałać a jak nie to formacik :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Na moim antycznym CDRW ogolnie lepiej dzialaja starsze wersje Nero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...