sts Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Jak w temacie czy ta nagrywarka będzie działać w zwykłym pc? http://www.allegro.pl/item477621409_liteon...rny_fv_wwa.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 oczywiście :) tylko że jej nie zamocujesz w obudowie ;) ale działać będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Dzięki za info :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz__ Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Hej, właśnie nie bardzo z wym działaniem, bynajmniej u mnie... Kupiłem dziś nagrywarkę slim sata. Patrzę, a tam gniazdko do przewodu od napięcia jest o połowę krótsze, to od danych pasuje... na allegro nie znalazłem przejściówki... jak to rozwiązać? proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 nie ma czegoś takiego, chyba, że zabawisz się w małego elektryka. :P PS; po kiego wsadzać nagrywarkę slim DVD, jeżeli normalna to wydatek >100zł :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz__ Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Do obudowy ITX zwykła nagrywarka się nie mieści :P A kupiłem Sata bo nie pomyślałem, że będzie inne złącze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 (edytowane) nie ma czegoś takiego, chyba, że zabawisz się w małego elektryka. :P PS; po kiego wsadzać nagrywarkę slim DVD, zawsze można kupić zewnętrzną Edytowane 28 Listopada 2008 przez kacp3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz__ Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Pomyśl, po co mi dodatkowy napęd gdzieś obok mając taką obudowę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 (edytowane) Panowie to musi pasować Może tylko należy obciąć kawałek wtyczki zasilającej Bo na foto widać że kabelki zajmują tylko pewną cześć wtyczki. Edyta Dzis przypadkiem znalazłem http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1369980 Micro sata cabel Edytowane 29 Listopada 2008 przez sts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ruszylo sie cos z tematem? Bo sam sie przymierzalem do zlozenia takiego malego kompa na feel 202/302 ale mnie troche wrylo z tym dzikim zlaczem SATA w slim DVDRW. Da sie to jakos obejsc? Nigdize tych glupich przejsciowek nie moge znalezc, a przecierz ludzie jakos kupuja te budy i skladaja na nich kompy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 moze ale sam ostatnio widzialem debilna nagrywarke ktora sata mialqa identyko ale zasilajace mialo zabek na srodku....co gorsza to brak opisu i nie wiadomo czy ciac czy nie ryzykowac...... dlatego lubie stadardy - jak cos nie spelnia to nawet nie tykam bo beda same problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Chyba wszystkie slimy sata maja posrane zlacza. Czy chociarz ATA-ow slimy maja standardowe 44pinowe jak w dyskach od lapkow bo narazie tylko to udalo mi sie wymyslic by nie rezygnowac z itxi tej budy. EDIT Niestety Slim ATA maja jeszcze bardziej zrypany intefejs. Co za obled. Edytowane 28 Grudnia 2008 przez marioking Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) Jest już do kupienia odpowiednie przejściówka klik Kabel SATA Slimline 6+7 > Sata 7 PINUmożliwia podłączenie napędu typu Slim Sata w do dowolnego złącza SATA na płycie głównej.lub klik2 lub klik3 Linki zupełnie przypadkowe. Edytowane 10 Stycznia 2009 przez sts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...