kutek Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 mam pytanie,czy moze mi ktos powiedziec jakie firmy w wawie oferuja dostep do inetrnetu za posrednictwem lacza radiowego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 mam pytanie,czy moze mi ktos powiedziec jakie firmy w wawie oferuja dostep do inetrnetu za posrednictwem lacza radiowego??? Tele2 ale są problemy z szybkością transferu np. zamiast 512kbps jest max. 250 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 jest cos takiego jak netlandia jeszcze www.netlandia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 dziekuje panom bardzo za informacje na ten temat,bo mnie juz ten kabel tak wkurza ze sie w glowie nie miesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitelek Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 A jaki Ty masz kabel, bo ja jestem bardzo zadowolony z kabla(UPC)!!! O sieciach radiowych dających dostęp do internetu mam mało pozytywne zdanie. vitelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...