dzwonek81 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Cześc. Mam taki problem. Moja vista gdy mam lapka na baterii, zatrzymauje sie podczas łądowania na pasku łądowania. Natomiast gdy podłącze do prądu - ładuje siebez problemu.. Czy to oznacza że bateria mi pada?? czy może windows cos sie pokrzaczył? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Cześc. Mam taki problem. Moja vista gdy mam lapka na baterii, zatrzymauje sie podczas łądowania na pasku łądowania. Natomiast gdy podłącze do prądu - ładuje siebez problemu.. Czy to oznacza że bateria mi pada?? czy może windows cos sie pokrzaczył? Moze na odplaonym zobacz cos w opcjach zasilania - ustaw na no power saving itp. Odpal jakis Boot Dysk ( np BART PE i zobacz na baterii czy system sie zalaczy - system bartowy) To ze bateria nie zyje - nikla szansa..... no chyba ze "Moja vista gdy mam lapka na baterii, zatrzymauje sie podczas łądowania na pasku łądowania..." mam rozumiec wylacza sie a nie lapie Freez'a - wtedy mozliwe ze cos w baterii padlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...