Dopalacz Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 witam wie ktos skad moge sciagnac pascala pod linuxa ? za info z gory thx pozdrowka Dopalacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 www.freepascal.org - tu masz Pascala www.rhide.com - tutaj srodowisko programistyczne ala Borland TP 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jeszcze jest www.gnu-pascal.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 thx bigfan za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 mam tego pascala i jakos zauwazylem ze jest to tylko kompilator juz gotowych programow pas ????????? mozna jakos uruchomic tego pascala zeby wygladal podobnie to starego podobnego z dosa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 O widzę, że gadacie o starym dobrym pascalu. Pamiętam mój kalkulator... ech cóż to były za czasy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Toz Ci napisalem o www.rhide.com. Doczytaj wiadomosc. Rhide na pierwszy rzut oka moze sie wydawac ludzaco podobne to Pascala znanego z DOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ja sciagnolem sobie freepascala zassam sobie www.rhide.com. i zlukam sobie jak to wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 a co za problem pisac kod mceditem, albo vi(m) :) a potem kompilowac pod konsola :))) trzeba tfartkim byc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 nie o to chodzi ale wersja z dosa jest bardziej przyjemna latwiej jest bledy wychwycic ale mniejsza z tym w taki sposob jak ty mowisz tesz mozna www.rhide.com z tej strony sobie sciagnolem pascala ale mam problem z instalacja brakuje mi biblotek skad moge je zassac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...