wampir Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Aby światło było białe ewentualnie niebieskie, ale też i trwałe :) Odpada monotowanie HIDów bo nie chce miec problemow z kontrolami. Co myślicie o Philips Blue Vision ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Aby światło było białe ewentualnie niebieskie, ale też i trwałe :) Odpada monotowanie HIDów bo nie chce miec problemow z kontrolami. Co myślicie o Philips Blue Vision ? ja mam Philipsy białe, polecam, ekstra swieca. imo kolorowe żarówki = wiocha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 ja mam Philipsy białe, polecam, ekstra swieca. imo kolorowe żarówki = wiocha. Jaki konkretnie model? Białe tzn żółte ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) opakowanie mam w samochodzie, nie pamiętam modelu dokładnie. kosztowały ok 28zł za sztukę białe to znaczy białe Edytowane 16 Listopada 2008 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Philips Blue Vision wcale nie świecą na niebiesko ;) Dają jasne, białe światło. Polecam OSRAM Night Breakers, również dają mocne, białe światło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Pare dni temu wrzuciłem do W211 H7 Philipsa BlueVision i musze stwierdzić że o dziwo wg mnie lepiej świecą Tungsram Megalighty który także używam ale w innym aucie. A różnica w cenie jest dosyć znaczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 A jak z ich żywotnościa ? Ile miechow wytrzymają ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 A jak z ich żywotnościa ? Ile miechow wytrzymają ?dokładnie, imo bierz philipsa, ja zawsze ich uzywam i sa cacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) A jak z ich żywotnościa ? Ile miechow wytrzymają ? Jeśli chodzi o Tungsramy. Moje już świecą od wakacji, a opinia w necie jest taka że wypalają się tak jak zwykłe żarówki. Chyba na to reguły nie ma, ale na pewno sporo sporo dłużej od wszystkich niebiskich wynalazków Philipsa. żeby nie było. One są białe, nie niebieskie. Edytowane 16 Listopada 2008 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Blue Vision Philipsa z moich obserwacji zbyt zywotne nie sa. Jeszcze w A6 dosyc czesto rodzice je musieli zmieniac. Jednakze, dosyc ladnie swiecily i mocno :) Podobno te osramy nowe, night breaker czy jakos tak calkiem niezle sa ale tutaj opieram sie na tym co uslyszalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Od lipca uzywa Philips bluevision swieca na bialo i daja bardzo dobre swiatlo nie slepiace kierowcow. Do dzisiaj nie mam z nimi problemow, mam nadzieje ze jeszcze dlugo poswieca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Philips VisionPlus +50, jasne biale swiatlo, o zywotnosci sie nie wypowiem bo mam je dopiero jakies 2 miesiace. w porownaniu do zwyklych H7 daja sporo mocniejsze swiatlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Philips Blue Vision (H4) w moim bolidzie poświeciły półtora roku - światło jest białe, a nie niebieskie. Więcej nocą widać, to akurat nie jest chłyt marketingowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...