jacool Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) juz ich nie mam. miałem tylko do testów. 2000 cl7 elpida hyper. niezłe ramce :) Edytowane 17 Maja 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Jacku a jak wygląda temp NB bo pewnie jeszcze nie masz zwodowanej płytki (tak mi się wydaje) ? Ja w każdym razie czekam na full covera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 (edytowane) Zapewne kupię takie coś: Cooling.pl : EK Water Blocks EK-NB ASUS HP - Acetal [EK083] - 132.89PLN Płyta nie grzeje się mocno i to pownno załatwić sprawę. Full covera nie przewiduję. mam aktualnie przykręcony bloczek od Giga-byta i jest OK. Edytowane 18 Maja 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Czyli co, zmiana z GB na Asusa jedynie w celach "rekreacyjno-poznawczych" ? :P Co zrobiłeś z UD7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Ja swoja plyte z prockiem powinienem dostac jutro a najpozniej pojutrze =] Pewnie odpale ja dopiero na weekendzie bo bede chcial przerobic WC. Jacek nie wiesz moze jaki jest rozstaw srob mocujacych chlodzenie na NB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Zapewne jest taki sam jak w P6T Deluxe, czyli taki jak w tym bloku to którego był podany link przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 (edytowane) tak jest. tutaj specyfikacja EK. UD7 pojechała na serwis. Pewnie trochę to potrwa. Karta graficzna niestety musi być w pierwszym slocie PCI-E aby działała x16. musiałem przełożyć i nowe wężowidła uciąć :angry: Edytowane 18 Maja 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Wrzuciłbyś jakieś foto jak z ciekawości to wygląda. Bo jak dla mnie to płyta jedyne co to dobrze wygląda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 na razie wszystko w rozsypce. Musze to trochę ogarnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 W R2E chociaż mały bloczek dodali a tu dość spartańskie wyposażenie jak za takie pieniądze :( Troszeczkę to irytujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Nie wiecie, gdzie można dostać REX III od ręki? Bo kolega pytał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) Od ręki to mało prawdopodobne. Edytowane 19 Maja 2010 przez Siloss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) A ja widziałem na popularnym serwisie aukcyjnym - od ręki. Potwierdzam, że GoodRAM Pro swietnie działa z Asusem. Edytowane 19 Maja 2010 przez majk3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 W R2E chociaż mały bloczek dodali a tu dość spartańskie wyposażenie jak za takie pieniądze :( Troszeczkę to irytujące. W R2E bloczek ? Niezauważyłem ;) W UD7 i Bloodrage był blok na NB . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 zamówiłem dzisiaj bloczek EK na NB. Dla mnie wystarczy. Od ręki raczej się nie dostanie płytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) A ja widziałem na popularnym serwisie aukcyjnym - od ręki. Potwierdzam, że GoodRAM Pro swietnie działa z Asusem. Tak jak mowilem... 210 BCLK i 2100+ dla memek no problem ;) BigBang X-Power za to lepiej ciagnie cepa wiec niektorym RE3 do szcescia nie potrzebny ;) Edytowane 19 Maja 2010 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Chyba to mnie się pokręciło z tym blokiem bo również miałem BR. W R2E bloczek ? Niezauważyłem ;) W UD7 i Bloodrage był blok na NB . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) Na dzisiaj tak to wygląda - jutro demontaż. W miejsce bloczka GB wejdzie EK acetal. myślę również nad innym układem węży. Edytowane 19 Maja 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) Ja wlasnie spiolem swoja R3E w pajaka =] Ogolnie wrazenia pozytywne =] narazie stokowe takty. Pamieci leca jak powinny =] Teraz tylko musze nauczyc sie nowej platformy... Edytowane 19 Maja 2010 przez NuKeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 nowa nadzieja :) ftp://ftp.asus.com.tw/pub/asus/mb/LGA1366/Rampage_III_Extreme/RampageIII-Extreme-ASUS-0602.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 techPowerUp! News :: ASUS Gives Rampage III Extreme 4-way SLI Capability with ROG Xpander OMFG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Jak to w budę upchnąć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 (edytowane) Ciekawe po co to komu... @siloss While it might not fit into cases, it is intended to work on test-benches. Edytowane 20 Maja 2010 przez wozaq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Nie czytałem newsa looknąłem tylko na zdjątka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 (edytowane) czym sprawdzacie stabilnosc systemu? Prime95 bedzie git? troche pogrzebalem w biosie i mam narazie to: Edytowane 20 Maja 2010 przez NuKeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 3844A704 Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 LINX 0.6.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 troche pogrzebalem w biosie i mam narazie to: VTT nie zostawiaj na auto. płyta ostro woltuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 (edytowane) VTT to inacze QPI? Narazie mam 4.2Ghz 1.3V - 10 przebiegoe Linxa (za malo?) @Jacek probowales podnosc pci-e? chlopak z blck 250 ma az 115?! Probowales tego nowego biosu 602 moze? Edytowane 20 Maja 2010 przez NuKeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forin Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Wiele osób ocenia stabilny system po 20, IMHO 10 przejść Linx to OK, ALE z ustawieniem memory>3GB, czy masz 2GB ramu, że 'memory' ustawiłeś na 700MB? Pozatym to WOW, dużo napięcia było potrzebne na takie OC. VTT to inacze QPI? Narazie mam 4.2Ghz 1.3V - 10 przebiegoe Linxa (za malo?) [...] @Jacek probowales podnosc pci-e? chlopak z blck 250 ma az 115?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 duzo? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...