diolek Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 tak sobie chodzilem i szukalem czegos na temat fsb166 na ty mosltejku i znalazlem cos takiego http://www.amdforums.com/showthread.php?s=...v5&pagenumber=1 tam ludzie robia cos ze maja i 166fsb i mnozniki powyzej 12,5 zobaczcie sami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 udalo mi sie puscic na 12,5x166=2075mhz ale wieszlo mi sie w winie ,mysle ze jakbym bardziej jesce pokombinowal to by sie udalo .sprubujcie sami w cpu frequency tak ustwacie: cpu skew adjust-150 chip-700 pci-200 agp-200 jak komus pojdzier tonicech da znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 kurde mialem ponad 2100mhz ale chyba sie dzielnik niewlacza 1/5 i mi dysk dziwnie dzialal. wolno opozniony zaplon mial , wiec musialem wrocic do starych ustawien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 o, ciekawe, ciekawe, jutro potestuje to dam znac jak dziala. bo do tej pory stabilnie 150mhz, a niestabilnie do 168mhz. przy 166mhz w miare stabilnie przy normalnej pracy, wordy, internety, outlooki i ud w tle. natomiast zwisy przy giercach... pozdros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...