lipton1990 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam,mam taki problem:ściągam xfire,instaluje.Po włączeniu programu loguję się i zaczynają się sciągac aktualizacje. Najczęściej nie sciągają się do końca i pojawia sie kompunikast ze połączenie jest przerwane i zaczyna sciągac od początku i tak w kółko... 2 razy chyba udało się programowi sciągnąc calosc ale wyskoczylo okno : "installer requires admin access" O co może chodzic? Oczywiscie jestem administratorem bo mam tylko 1 profil :| proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipton1990 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) odświeżam... nikt nie pomoże? ;> Edytowane 10 Października 2012 przez lipton1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Masz Vistę? Może spróbuj ściągnąć najnowszą wersję ze strony, skoro w samym programie nie chcą się ściągać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...