TSRules Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam wszystkich, już od dawna zaglądam na to forum, ale dopiero teraz odważyłem się zalogować i naskrobać bo mi leży na wątrobie. :wink: Niedawno korzystając ze spadku cen sprzętu dokonałem zakupu prestiżowej karty GAINWARD GF 9600GT :rolleyes: Po powrocie do domku oczywiście przystąpiłem do montażu, dopiero po ochłonięciu i popykaniu troszkę w Crysisa testowo zauważyłem że gwarancja na kartę to 20 miesięcy :blink: , trochę dziwne bo obskoczyłem parę sklepów internetowych na szybko i raczyj powinno być 24 miesiące, co o tym sadzicie, moim zdaniem sklep jest nie fer bo niby to tylko cztery miechy ale zawsze, tym bardziej jak za rok się na allegro będzie sprzedawać to zawsze karty z gwarancją normalną 24 m. lepiej się sprzedają niż taki babol z 20 miesiącami, jeszcze ktos pomyśli że to jakaś poserwisówka, nie wiem można jakoś zgłosić taki nieuczciwy sklep ? czy w ogóle można coś zrobić bo w tym kraju to coś załatwić to cud, jak sądzicie, mieliście już takie przypadki ? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 znam sklepy ktore sprzedaja taniej bo daja 1 miesiac gwarancji. Moze kupiles ja taniej bo dawali mniej gwarancji ? albo poprostu idz lub przewdzwon i sie zapytaj tak bedzie najprosciej nie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...