nadroj666 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam serdecznie, Poszukuje laptopa dla kobiety (czyli wygląd tez się liczy^^) w cenie do 2500 zł. Wymagania: - cena 2500 brutto - min 4 porty USB - min 24 miesiące gwarancji - mile widziane co najmniej 2,5h pracy na baterii - matryca 15 lub 17 - bez systemu - preferowane firmy Dell, Asus, Hp, Toshiba Zastosowanie: - praca biurowa - filmy - muzyka - żadnych gier ;] Jak na razie znalazłem takie dwa modele: - Asus F3E-AP364E - Toshiba Satelite A300 1EC Skomentujcie wybór lub podajcie jakieś alternatywy. Pozdrawiam i z góry dziękuje za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Z 17" najlepiej Dell Inspiron 1720. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 "Ale on ma być ładny!" Od paru tygodni to zdanie nie pozwalało mi zasnąć spokojnie ;] Dlatego zamówiłem dla kobiety HP Paviliona DV5-1110. Laptop będzie używany w 95% w domu, sporadycznie noszony na wykłady. Myślę że spełnia wszystko co potrzeba płci pięknej ( czytnik lini papilarnych - każdy członek rodziny ma swoje konto, możliwość odpalania filmów DVD i ładna Vista :mrgreen: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...