szpachla2 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam. Każdy film który próbuje odtworzyć jest obcięty. Niezależnie od użytego programu. Sprzęt to laptop. Rozdzielczość 1200X800 Załączam screena. Spotkał sie ktoś z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 zobacz czy w tych twoich programach nie ma opcji w stylu "przy pelnym ekranie zmien rozdzielczosc na xxx" ewentualnie pogrzeb w sterowniku i skalowaniu obrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 1. "przy pelnym ekranie zmien rozdzielczosc na xxx" - odpada, pełny ekran czy okno. zawsze to samo. 2. Skalowanie sprawdzałem, są trzy opcje. Przy każdej to samo. System: windows xp Na viście wszystko jest ok, ale nie chce visty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Masz możliwość ustawienia wyższych niż natywna rozdziałek z poziomu sterownika? Na crt wywalałem wszystkie zbędne za pomocą reforce'a .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 5:4 4:3 16:9 720x576 720x528 720x400 To są rozdzielczości filmów w standardzie dvd Po co mam usttawiać wyższą od 1200X800 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...