Kasek21 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Witam! Nie wiem czy kogoś zainteresuje - a może? :P Wzięło mnie ostatnio za wyciszanie mojego "staruszka" więc się pochwalę. Większość części kupiona na allegro po preferencyjnych cenach, a jeden z fanderków od użytkownika forum :P Wentylator FANDER FX120-W (z wbudowanym potencjometrem :P) Razem kupione 3 szt. - ceny w okolicach 25 zł/szt Radiator na HDD ZALMAN 2HC2 Zakupione 2 szt. - koszt ok. 30zł/szt Pasta termoprzewodząca ARCTIC CERAMIQUE Kupiona duża tubka - starczy na dłuugggooooo :P Cena: 28zł Radiator chipset'u THERMALRIGHT HR-05 SLI Koszt: 30 zł Radiator karty graficznej ZALMAN ZM80D-HP Tu już zamontowany na Radeonie 9500Pro Koszt: 35 zł. Radiator procesora ARCTIC FREEZER 64 PRO Na zdjęciu ze zmienionym wentylatorem na Fanderka :P Koszt: 50 zł. Zasilacz MODECOM MC-350 PFC Na zdjęciu po fanswap'ie z zamontowanym Fanderkiem :P Koszt: 70 zł. Orginalny radiatorek na chipsecie - grzał się cholernie - a nie dało rady nic zamontować bo przeszkadzała grafa. tutaj już po zmianie Zamontowane chłodzenie na procesorze Pocięte radiatorki Zalmana - chłodzą mosfety - kupione za parę złotych :P Na zdjęciu także pamięci GEIL - kupione jakiś czas temu - fajnie zgrywają sie kolorystycznie z resztą :P A tak to się prezentuje: :P Fanderki w akcji :P Grafika i radiator chipsetu także chłodzone Fanderkiem :P a tu w całej okazałości: Tak kształtują się temperatury i obroty wentylatorów :P Powiem tyle, że jak włączę centralne to przepływająca woda zagłusza kompa :P :P :P W najbliższym czasie jeszcze parę rzeczy mnie czeka. Na pewno zakup mat bitumicznych i zabawa z wywaleniem paru blach z obudowy :P Jak coś się zmieni to bedzie edit. Edytowane 17 Listopada 2008 przez Kasek21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej19 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Gdzie kupiłeś FANDER-y FX120-W za 25 złotych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Gdzie kupiłeś FANDER-y FX120-W za 25 złotych ? ...Większość części kupiona na allegro po preferencyjnych cenach, a jeden z fanderków od użytkownika forum :P... ...Razem kupione 3 szt. - ceny w okolicach 25 zł/szt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...