Mefikon Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Mój ulubion Lightroom wysypał się jakiś czas temu i nie moge go uruchomić przy próbie wyskakuje okienko Microsoft Visual C++ Runtime Library "Runtime error. This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way." Po re-instalacji dalej to samo, wyczyściłem rejestr, pełny antivir i dalej to samo. Czy jest co mogę zrobić oprócz reinstalacji systemu? Dzieki za pomoc. System to Vista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 ...Po re-instalacji dalej to samo, wyczyściłem rejestr, pełny antivir i dalej to samo... Po re-instalacji czego? Programu czy bibliotek vc++? Przeinstaluj biblioteki (postaraj się o najnowsze) a potem zainstaluj Lightrooma w innym miejscu na dysku twardym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Oczywiście przeinstalowałem program i biblioteki ( wgrałem 2005 i 2008 bo nie byłem pewien, które są właściwe). Wygooglałem też topiki o tym błędzie z Adobe forum - wszystkie przedstawione tam rozwiązania nie odniosły niestety pozytywnego skutku :sad: . Syf ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...