OBcY Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Moja buda :-) Prosze o uwagi i komentarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 te uchwyty miałeś fabrycznie czy dorobiłeś ? co daje taką zielonoą poświatę od spodu na 2gim zdjęciu ? te 6 ledó to tak oświetla czy gdzieś jest neon a ja go nie widze?? :D jak same diody to niezle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 jakos dziwnie mi sie widzi ta szyba boczna - ksztalt jaknajbardziej ok , aleeee czy ona czasami nie za bardzo wychodzi na krawedzie ??? te diodki w srodku fajnie daja :) zrob porzadek w budzie , bo jest malutka dzungla kabelkowa ;) sugerowalbym - to az sie prosi - pomalowac front- kolor to juz kwestia twojego gustu aleeeee jak ja bym mial robic podswietlenie , to bym od razu bral sie za podswietlenie teja zaslepki na dysk - pomysl nad tym zedrzyj naklejki z frontu - ochydnie wygladaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 hej no ciekawie wyglada :) tylko mogles te przewody od zasilki jakos spiac i uporzadkowac a cos z tym panelem przednim bedziesz robil czy to juz koniec ? podswietlanie super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 fakt.. ta zaślepka może sporo zyskać... + pomaluj pomaluj przó na taki kolor jak reszte i bedzie wypass ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 co to za wiatraczki ?? gdzie je kupiles ?? one sa podobne do tych z Discotech'u ?? cos takiego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 1. Przod bedzie malowany :-) 2. Uchwyty dorobilem, sa to raczki od szuflad... 3. Na pierwszym zdjeciu poswiate robi wiatraczek (ma zielona diode) na 2gim zdjeciu nie widze poswiaty :P 4. Oprocz diod nie ma innego podswietlenia no ale sa coolerki 5. Jak zrobilem szybke mozna zobaczyc na jednym zdjeciu w mojej galeri (tutaj) 6. Kable zasilajace beda zapakowane w cos... tylko jeszcze nie wiem w co... :-) 7. Z naklejkami masz racje, zedre 8. O jakie podswiwtlenie i ktorej zaslepki chodzi, bo ja nie kapuje :-) ??? 9. Wiatraczki to EVERCOOLe za 25zl z pccooler.pl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 on am na mysli to chlodzonko od dysku - gdybys je podswietlil dodatkowo fajnie by to wygladalo - robilaby sie poswiata.... mod spox, jak skonczysz napewn bedzie super. mi tylko sie nie podoba czerwony wszedzie kolor - ale to juz moja sprawa. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Mod jest całkiem hardcorowy :D czerwony rulezz ;) bardzo mi się podoba tylko powiedz czy użyłeś superjasnych diód czy zwykłych ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 zobacz jak swieca - to jazne ze superjasne :)jak sie zrymowalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 No ladne cacko. fiu fiu, tylko ten przod bys pomalowal, oby nie na srebrno. Acha razem z napedami. Co do wentyla na szybce, wyglada jakby byl krzywo na pierwszej fotce to widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Fotek nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 sa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 No fakt, teraz są :). Fajny modzik, zanim zabaczyłem ostatnie zdiecie myslalem ze to katoda. Dobra robota (moze okno troche slabiej), ale git ogolnie. ps. Masz srajtaśme pod biurkiem, ale spoko, nikomu nie powiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 No faktycznie podświetlenie z ledów daje zawodowy efekt - będe miał takie same :) ps. jedna dioda ci się chyba ujarała ;) wsadź kabelki od reset, power i ledów do rurki, pomyśl nad zmianą uszczelki przy szybie. Acha taśma izolacyjna to nienajlepszy pomysł :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 :) diody sa wypasione !! dzisiaj qmpel zakupil mi 8 czerwonych LED'ow ( 50 gr sztuka ) i robie cos podobnego tylko brakuje mi jescze okienka w budzie :) ale na to przyjdzie czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 ja bym dolozyl jeszce jakis swiecacy wiatrak na dach i pare diod na przod :) "koszyk" na hdd mozna by pomalowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ps. Masz srajtaśme pod biurkiem, ale spoko, nikomu nie powiem :lol:Kurcze ludzie wszystko zobacza ;-)[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ps. Masz srajtaśme pod biurkiem, ale spoko, nikomu nie powiem :lol: Kurcze ludzie wszystko zobacza ;-)[/b] :twisted: :twisted: Po to sa ludzie :P modzik mi sie podoba ladny jest ale kabelki musisz uporzadkowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...